Subtitrare

Documentar

Durată

60 min

Regie

Zoran Trajkovic

Vizionări

51

Informatii IMDB

Subtitrări

Brad and Angelina - The Rise & Fall of a Hollywood Marriage (2022)

Brad și Angelina: În dragoste și război

A look at the relationship between Brad Pitt and Angelina Jolie, exploring how a seemingly perfect love story became one of the most toxic feuds in Hollywood history.

Urmărește online filmul documentar „Brad și Angelina: În dragoste și război”/„Brad & Angelina:The Rise & Fall of a Scandalous Marriage”. Documentarul surprinde o perspectivă asupra relației dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, explorând modul în care o poveste de dragoste aparent perfectă a devenit una dintre cele mai toxice certuri din istoria Hollywoodului. Cu ajutorul unor persoane din interior, experți și observatori pasionați de Brangelina, examinează momentele-cheie ale unei saga care a încântat lumea, de la primele zvonuri de romantism de pe platourile de filmare din „Mr and Mrs Smith” până la separarea lor agitată și disputa amară privind custodia. Filmul „Brad și Angelina: În dragoste și război” a fost lansat în 2022.

Subtitrari Brad and Angelina - The Rise & Fall of a Hollywood Marriage

Traducator Limba
Brad and Angelina - The Rise & Fall of a Hollywood Marriage (Brad & Angelina꞉ The Rise & Fall of a Scandalous Marriage) SubRip Limba