Subtitrare Brad and Angelina - The Rise & Fall of a Hollywood Marriage (Brad & Angelina꞉ The Rise & Fall of a Scandalous Marriage)

Documentar

Durată

60 min

Regie

Zoran Trajkovic

Informatii IMDB

Listă

Brad and Angelina - The Rise & Fall of a Hollywood Marriage (Brad & Angelina꞉ The Rise & Fall of a Scandalous Marriage) (2022) Subtitrare Brad and Angelina - The Rise & Fall of a Hollywood Marriage (Brad & Angelina꞉ The Rise & Fall of a Scandalous Marriage) - ro

Brad și Angelina: În dragoste și război

Traducător

SubRip

Uploader

cezarteodosiu

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

33

Adăugat: 7-Iul-2024, 03:25

Actualizat: 7-Iul-2024, 03:25

Brad and Angelina - The Rise & Fall of a Hollywood Marriage (2022), pentru WEB-DL. Enjoy!

Mai multe informații

A look at the relationship between Brad Pitt and Angelina Jolie, exploring how a seemingly perfect love story became one of the most toxic feuds in Hollywood history.

Urmărește online filmul documentar „Brad și Angelina: În dragoste și război”/„Brad & Angelina:The Rise & Fall of a Scandalous Marriage”. Documentarul surprinde o perspectivă asupra relației dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, explorând modul în care o poveste de dragoste aparent perfectă a devenit una dintre cele mai toxice certuri din istoria Hollywoodului. Cu ajutorul unor persoane din interior, experți și observatori pasionați de Brangelina, examinează momentele-cheie ale unei saga care a încântat lumea, de la primele zvonuri de romantism de pe platourile de filmare din „Mr and Mrs Smith” până la separarea lor agitată și disputa amară privind custodia. Filmul „Brad și Angelina: În dragoste și război” a fost lansat în 2022.

Comentarii (2)