Subtitrare Wild Seven

Crimă, Dramă

4.2 / 10

(16 voturi)

Durată

98 min

Regie

James M. Hausler

Distribuție

Richard Roundtree, Robert Loggia, Robert Forster

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Wild Seven (2006) Subtitrare Wild Seven - ro

Wild Seven

Traducător

subs.ro TEAM (c) www.subs.ro

Uploader

LOVENDAL

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

2,602

Adăugat: 8-Sep-2007, 21:29

Actualizat: 16-Sep-2007, 01:59

Traducere dupa subpack-ul din engleza pentru versiunea Wild.Seven.2006.DVDRip.XviD-VoMiT. Traducerea si adaptarea: ASO, Danez; corectarea si revizia generala a textului: Lovendal. TVQS, italice si diacritice 100%. subs.ro TEAM va ureaza vizionare placuta!

Mai multe informații

In this darkly karmic vision of Arizona, a man who breathes nothing but ill will begins a noxious domino effect as quickly as an uncontrollable virus kills. As he exits Arizona State Penn after twenty-one long years, Wilson has only one thing on the brain, leveling the score with career criminal, Mackey Willis.

Wilson (Robert Forster) tocmai a fost eliberat din inchisoare dupa ce statuse 25 de ani pentru jaf armat. Acum este pe cale sa se retraga avand o varsta inaintata, dar nu inainte de a-si regla conturile cu Mackey (Robert Loggia), un criminal profesionist, care a contribuit la arestarea lui Wilson. Impreuna cu Marvin (Richard Roundtree), un camarad care si el avusese o rafuiala cu Mackey, organizeaza un jaf pentru a-si lovi rivalul acolo unde-l doare mai mult. Un alt personaj care apare este Buc…

Comentarii