Subtitrare What's Next: The Future with Bill Gates - Sezonul 1

Documentar

Durată

45 min

Regie

Alex Braverman, Nicola Marsh, Morgan Neville

Distribuție

Bill Gates

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

What's Next: The Future with Bill Gates - Sezonul 1 (2024) Subtitrare What's Next: The Future with Bill Gates - Sezonul 1 - ro

Ce urmează? Viitorul cu Bill Gates

Traducător

SubRip

Uploader

Anonim

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

5

Descărcări

34

Adăugat: 18-Sep-2024, 20:39

Actualizat: 18-Sep-2024, 20:39

Sezonul 1 complet, 5 episoade, pentru WEB-DL. Enjoy!

Mai multe informații

Join visionary philanthropist Bill Gates as he delves into pressing global issues and uncovers cutting-edge technologies that will transform the world.

În serialul documentar Ce urmează? Viitorul cu Bill Gates, vizionarul în universul tehnologiei și filantropul implicat în sănătate globală și climă invită spectatorii să i se alăture într-o călătorie de explorare a problemelor presante cu care se confruntă lumea de astăzi. Pe parcursul a cinci episoade, Gates analizează potențialele beneficii și riscurile inteligenței artificiale, provocarea omniprezentă a dezinformării și complexitatea definirii adevărului într-o eră a rețelelor de socializare, amploarea crizei climatice și potențialul tehnologiilor de ultimă generație de a o rezolva, nedreptatea inegalității veniturilor și oportunitățile de a combate sărăcia sau modul în care știința și inovațiile duc la vindecarea bolilor mortale. Produs de câștigătorul premiului Oscar Morgan Neville (20 Feet From Stardom), Ce urmează: Viitorul cu Bill Gates oferă o privire asupra unui viitor mai promițător și mai echitabil, prezentând puncte de vedere și comentarii din partea unora dintre cei mai renumiți oameni de știință, politicieni, gânditori, jurnaliști, profesioniști din domeniul medical, artiști și nu numai.

Comentarii