Subtitrare Via Mala (Via Mala Die Strasse des Bösen)

Crimă, Dramă

6.7 / 10

(40 voturi)

Durată

108 min

Regie

Josef von Báky

Distribuție

Karin Hardt, Carl Wery, Viktor Staal

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Via Mala (Via Mala Die Strasse des Bösen) (1945) Subtitrare Via Mala (Via Mala Die Strasse des Bösen) - ro

Via Mala

Traducător

lion

Uploader

lion

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

29

Adăugat: 7-Dec-2023, 19:19

Actualizat: 7-Dec-2023, 19:41

Via Mala (1945), pentru DVDRip. Enjoy! Jonas Lauretz, proprietar de gater într-un sat din Alpii elveţieni, un alcoolic violent, își tiranizează familia, amanta și vecinii. După ce, într-o noapte, îşi bate sălbatic fiul, Nikolaus, pentru că spărsese o sticlă de rachiu, Jonas Lauretz dispare. Un judecător de instrucție sosește în sat pentru a ancheta dispariţia şi se îndrăgostește de fiica lui Lauretz, Silvelie. Când începe să înţeleagă situaţia, el ajunge să fie sfâșiat între dragostea lui pentru Silvelie și datoria lui de a investiga potențiala crimă. În cele din urmă, hangiul din sat, Bündner, îndrăgostit în taină de Silvelie, mărturiseşte crima şi se sinucide, aruncându-se în vâltoarea defileului. Gestul hangiului detensionează situaţia, dar doar aparent, deoarece devine evident că mulţi împărtășeau dorința de a scăpa de Jonas Lauretz.
Totuşi, cine l-a ucis, de fapt, pe brutalul Jonas Lauretz ? Filmul este o ecranizare a romanuluii cu acelaşi titlu din 1934, al scriitorului elveţian John Knittel.

Mai multe informații

In a mountain village a deranged alcoholic who routinely beats his wife and kids goes missing. Though everyone in the village is glad to see him gone, an investigation begins. Made at the end of the Nazi era and immediately shelved; not released until 1948.

Într-un sat de munte, un alcoolic deranjat care își bate în mod obișnuit soția și copiii dispare. Deși toată lumea din sat este bucuroasă să-l vadă plecat, începe o anchetă. Realizat la sfârșitul erei naziste și imediat eliminat; nu a fost lansat până în 1948.

Comentarii (2)