Subtitrare Unholy

Horror, Sf, Thriller

3.4 / 10

(7 voturi)

Durată

90 min

Regie

Daryl Goldberg

Distribuție

Adrienne Barbeau, Nicholas Brendon, Siri Baruc

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Unholy (2007) Subtitrare Unholy - ro

Unholy

Traducător

Edybeast

Uploader

Necunoscut

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

1,449

Adăugat: 13-Oct-2007, 16:49

Actualizat: 7-Nov-2007, 23:21

Subtitrarea a fost realizata dupa sonor.Vizionare placuta! In arhiva se gasesc versiunile: Unholy.2007.DVDRip.XviD-VoMiT (corectata si adaugate diacriticile de tuky69) si Unholy.2007.DVDSCR.XviD-BETAMAX (sincronizata de Mihai T)

Mai multe informații

Martha, a widow living in rural Pennsylvania, comes home to find her daughter about to blow her own head off with a shotgun in the basement of their house. Martha doesn't succeed in stopping her child's horrific demise, but the girl's death gradually leads the grieving mother to investigate a conspiracy that involves a legendary local witch, Nazi dabbling with the occult, and secret government experiments, with the story even referencing the fabled Philadelphia Experiment

Martha, o vaduva care locuieste in zona rurala a Pennsylvaniei, ajunge acasa si isi gaseste fiica pe cale de a-si zbura creierii cu o pusca de vanatoare in subsolul casei. Martha nu reuseste sa-si opreasca fiica sa se sinucida. Moartea acesteia o conduce pe mama indurerata spre investigarea unei conspiratii in care este implicata o vrajitoare legendara locala, Nazi, care este amestecata in experimente secrete oculte ale guvernului. Povestea face referire si la legendarul Experiment Philadelphia.

Comentarii