Subtitrare The Love Letter

Fantastic, Romantic

7.2 / 10

(2,223 voturi)

Durată

99 min

Regie

Dan Curtis

Distribuție

Campbell Scott, Jennifer Jason Leigh, David Dukes

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

The Love Letter (1998) Subtitrare The Love Letter - ro

Scrisoarea de dragoste

Traducător

intellect

Uploader

intellect

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

160

Adăugat: 23-Mar-2023, 16:54

Actualizat: 29-Mar-2023, 06:36

The Love Letter (1998), pentru WEB-DL & DVD. Vizionare placuta! Acesta trebuia sa fie filmul de 8 martie. Elizabeth Whitcomb s-a nascut pe 23 martie 1834, iar azi, ar fi implinit 189 de ani. Am decalat publicarea subtitrarii pentru azi. Mi s-a parut cel mai frumos si potrivit asa pentru un film despre timp. Scuze pentru intarziere.

Mai multe informații

20th century computer games designer Scott exchanges love letters with 19th century poet Elizabeth Whitcomb through an antique desk that can make letters travel through time.

Filmul este un tribut adus dragostei, o iubire care va sfida legile omeneşti, o iubire dincolo de graniţa timpului... Scott Corrigan, logodit cu Debra, nu pare să simtă că trăieşte iubirea absolută. Viaţa lui se va schimba radical, atunci când imposibilul va deveni posibil: descoperă un compartiment secret în interiorul unui birou vechi de un secol. Acolo el va găsi o scrisoare, scrisă de o femeie care murise cu 100 de ani în urmă. Acesta răspunde la scrisoare, nesperând că va primi un răspuns. Însă miracolul se va întâmpla atunci când va începe să corespondeze cu Elizabeth în trecut. Cu fiecare cuvânt scris, acesta se simte din ce în ce mai apropiat de Elizabeth, şi ce este mai dificil de înţeles, o simte crescând în inima lui.

Comentarii