Subtitrare The Ganzfeld Experiment

Horror, Thriller

4.8 / 10

(22 voturi)

Durată

86 min

Regie

Michael Oblowitz

Distribuție

Taylor Cole, Ryan Donowho, Toby Hemingway

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

The Ganzfeld Experiment (2014) Subtitrare The Ganzfeld Experiment - spa

N/A

Traducător

Vacant

Uploader

CelentanoJr

FPS

25.000 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

118

Adăugat: 19-Sep-2020, 13:08

Actualizat: 19-Sep-2020, 13:08

Actiunea:
4 studenti cucuieti (2 baieti si 2 fete) merg la o vila abandonata, ca sa refaca experimentul Ganzfeld - transmiterea unor mesaje telepatice simple, in conditii de privare senzoriala. Dar consumul de wisky cu liniutze de koka se bate cap in cap cu deprivarea senzoriala. Pe cale de consecinta, experimentul o ia la vale vertiginos... Nu va stric placerea vizionarii, dezvaluind finalul. )

Distributia:
Rumer Willis este fiica cea mare a lui Bruce Willis si Demi Moore. La 6 ani a aparut alaturi de maica-sa in "Streaptease" fiind copilul dansatoarei. Timpul a trecut, ea a crescut si o re-gasim aici ca femeie in toata firea, cu forme extrem de apetisante. Taylor Cole a aparut in sezonul 1 din "Ballers" dupa ce a facut o puternica impresie in filmul "Finish Line" (2008). Intr-un rol secundar mai apare Dominic Purcell ca agent de investigatie.

Haideti sa vedem DOAR filme bune !

Mai multe informații

In a world where past meets present and the present gets lost in time, reality is blurred for 5 College psychology students who are pushing all boundaries during an ESP experiment over a lost weekend...

Comentarii