Informații subtitrare
Traducător
SubRip
Uploader
FPS
23.976
CD-uri / Episoade
1
Adăugat
19-Oct-2023, 15:36
Actualizat
19-Oct-2023, 16:23
Comentariu Uploader
Mai multe informații
Rezumat (EN)
Far from intensive farming and industrial output, a revolution is already under way; good red meat has become a rare, indeed, luxury product. But where is the world's best steak found? Franck Ribière and his favorite butcher, Yves-Marie Le Bourdonnec, generous, charming, and ecological, set out to meet the new players in the field to try to understand what makes a cut of meat good.
Rezumat (RO)
Departe de agricultura intensivă și producția industrială, o revoluție este deja în curs; carnea roșie bună a devenit un produs rar, într-adevăr, de lux. Dar unde se găsește cea mai bună friptură din lume? Franck Ribière și măcelarul său preferat, Yves-Marie Le Bourdonnec, generos, fermecător și ecologic, și-au propus să-i întâlnească pe noii jucători din domeniu pentru a încerca să înțeleagă ce face o bucată de carne bună.
Pentru a lăsa un comentariu, trebuie să te autentifici.
Autentificare