Subtitrare Stage to Tucson (Lost Stage Valley)

Western

6 / 10

(274 voturi)

Durată

81 min

Regie

Ralph Murphy

Distribuție

Rod Cameron, Wayne Morris, Kay Buckley

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Stage to Tucson (Lost Stage Valley) (1950) Subtitrare Stage to Tucson (Lost Stage Valley) - ro

Prădătorii din Pasul Apaşilor

Traducător

Cristian82

Uploader

decapone

FPS

25.000 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

57

Adăugat: 25-Mai-2024, 18:15

Actualizat: 25-Mai-2024, 23:19

Stage to Tucson (1950), pentru DVD-REMUX. Traducere după imagine și sonor, după o titrare în franceză și după înc-una în portugheză. ANSI și UTF-8. Enjoy!

Mai multe informații

A group of outlaws posing as Southern sympathizers and led secretly by freight-line owner Jim Maroon are raiding stagecoaches, and this is a threat to the Union communications. Grif Holbrook, a trouble-shooter for the Butterfield Stage Line, and Union man Barney Broderick team up to try and put a stop to the activity, when they aren't fighting over the charms of Kate Crocker.

Grif Holbrook (Rod Cameron), care a ajutat la înfiinţarea liniei de diligenţă Butterfield care leagă St. Louis de California, este chemat de proprietar pentru a rezolva problemele grave care au apărut în ultimele luni. Cineva fură diligenţele firmei și le duce în Atlanta, acest lucru petrecându-se în zona dintre Defileul Apaşilor și Tucson. Conducerea liniei de diligenţe crede că este o încercare de a rupe liniile de comunicare ale Uniunii cu Sudul, acum când războiul civil e pe cale de a fi declarat. Holbrook ajunge la Tucson cu sarcina de a afla cine se află în spatele acestor furturi de diligenţe, apelând în acest sens la ajutor din partea lui Barney Broderick (Wayne Morris), colegul său, dar tovărăşia lor este nesigură pentru că amândoi sunt cu ochii aţintiţi pe o contabilă destul de tânără pe nume Kay Buckley (Kate Crocker). Ei descoperă curând că bandiții care fură diligenţele folosesc o diligență blindată şi că... (d’Artagnan)

Comentarii (2)