Subtitrare Slaughter on the Khyber Pass (La furia dei Khyber)

Aventură

5.2 / 10

(48 voturi)

Durată

89 min

Regie

José Luis Merino

Distribuție

Peter Lee Lawrence, Sergio Ciani, Antonio Mayans

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Slaughter on the Khyber Pass (La furia dei Khyber) (1970) Subtitrare Slaughter on the Khyber Pass (La furia dei Khyber) - ro

Tigrul din Khyber

Traducător

Cristian82

Uploader

decapone

FPS

25.000 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

62

Adăugat: 25-Apr-2023, 13:21

Actualizat: 25-Apr-2023, 13:21

La furia dei Khyber (1970), pentru TVRip. Traducere după sonor, după pista spaniolă și după o titrare în spaniolă. ANSI și UTF-8. Enjoy!

Mai multe informații

Soldiers on a mission from a fort on the Northwest Frontier of British-Raj India argue over tactics as they seek to deal with reports of a native uprising.

Un conflict de idealuri, un conflict armat în pasul Kyber și în munţii şi pe câmpiile dogoritoare din India. Filmul prezintă un fort de la frontiera de nord-vest a Marii Britanii-Raj India (Raj - "domnie" în limba hindi), comandat de maiorul Castlewright. Între ofițerii aflaţi în fort se stârneşte o ceartă pe marginea tacticilor, în timp ce încearcă să facă față rapoartelor despre o revoltă a localnicilor. Tantiah, un lider rebel al unui grup de oameni format din triburi de rebeli indieni, împreună cu secundul său Tanauduriam, efectuează atacuri puternice prin raidurile întreprinse, jefuind și ucigând forțele britanice și pe britanicii bogaţi din castele superioare. Soldații, aflaţi sub comanda locotenentului Cullen,având misiunea de a înfrânge revolta locală, pornesc în urmărire de la avanpost până în pasul Kyber, unde este sediul rebelilor. Dar, regimentul... (d'Artagnan)

Comentarii (1)