Subtitrare Samson and the 7 Miracles of the World (Maciste at the Court of the Great Khan)

Aventură, Dramă

4.8 / 10

(273 voturi)

Durată

80 min

Regie

Riccardo Freda

Distribuție

Gordon Scott, Yôko Tani, Hélène Chanel

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Samson and the 7 Miracles of the World (Maciste at the Court of the Great Khan) (1961) Subtitrare Samson and the 7 Miracles of the World (Maciste at the Court of the Great Khan) - ro

Maciste la Curtea Marelui Han

Traducător

Cristian82

Uploader

decapone

FPS

25.000 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

89

Adăugat: 3-Apr-2023, 19:37

Actualizat: 3-Apr-2023, 19:37

Samson and the 7 Miracles of the World (1961), pentru WEB-DL. Traducere după sonor, după o titrare în engleză și după una în portugheză. ANSI și UTF-8. Enjoy!

Mai multe informații

Sam must rescue a beautiful Chinese princess from a marauding horde of warriors.

În secolul al XIII-lea, China se afla de mulţi ani sub dominaţia crudă a tătarilor. Împăratul Wung, după multe încercări nereuşite de a-i alunga pe tătari, a fost nevoit să apeleze la ajutor din afara ţării. Garak, Marele Han al mongolilor, cu cetele sale de războinici sălbatici care proveneau din mai multe triburi asiatice, uniţi doar prin dorința lor de cucerire și prin voința lui Garak, au izgonit tătarii din Imperiul Ceresc. Poporul chinez l-a primit pe Garak cu onoruri ca pe un eliberator, fără a se gândi nicio clipă că de fapt, şi-au schimbat stăpânul. În acea perioadă de timp, Maciste, un războinic nomad, ajunge în acele locuri şi se va afla în centrul unei bătălii epice atunci când îi salvează de la asasinare pe prinţul chinez şi sora acestuia, copiii Împăratului Wung, şi va conduce revolta chinezilor împotriva mongolilor. (d’Artagnan)

Comentarii (1)