Subtitrare Role Models

Comedie

6.475 / 10

(1,616 voturi)

Durată

99 min

Regie

David Wain

Distribuție

Paul Rudd, Seann William Scott, Elizabeth Banks

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Role Models (2008) Subtitrare Role Models - ro

Prieteni model

Traducător

subs.ro TEAM (c) subs.ro

Uploader

AMC

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

25,904

Adăugat: 29-Dec-2008, 00:54

Actualizat: 1-Oct-2009, 19:48

Nou! Role.Models.720p.Bluray.x264-SEPTiC (Sync: bLacKeyeS) Role.Models.UNRATED.DVDRip.XviD-DiAMOND, Role.Models[2008] [Unrated.Edition] DvDrip-aXXo (sincronizare EcKoD2)
Role.Models.CAM.XViD.PROPER-nDn
Sincronizata si pe KingBen

Mai multe informații

Two salesmen trash a company truck on an energy drink-fueled bender. Upon their arrest, the court gives them a choice: do hard time or spend 150 service hours with a mentorship program. After one day with the kids, however, jail doesn't look half bad.

Danny şi Wheeler, doi agenţi de vânzări rebeli, trecuţi de 30 de ani, ajung să săvârşească o infracţiune. Sunt arestaţi şi, la proces, judecătorul îi pune să aleagă între a sta după gratii sau a servi 150 de ore în folosul comunităţii prin înscrierea la un program social pentru îndrumarea adolescenţilor cu probleme. Luptându-se să-şi controleze impulsurile nevrotice, Danny îl primeşte în grijă pe timidul Augie, iar Wheeler pe Ronnie, un puşti cu limbaj extrem de neortodox. În ultimii ani sunt la mare modã comediile cu doi tipi atât de jalnici, de formidabil de rataţi, încât ai impresia cã nu se mai poate face nimic pentru cauza lor. De obicei, sunt atât de neajutoraţi într-un fel sau altul, cã nu poţi decât sã-i placi. Doi tipi care se complimenteazã în lipsurile lor, cu stiluri comice diferite, cu comentarii înţepătoare. Iatã-i pe PAUL RUDD (Knocked Up, Fogetting Sarah Marshall) şi SEANN WILLIAM SCOTT (seria American Pie, Old School) care alcãtuiesc pentru prima datã o echipã, ca sã facã un film trãsnit: Role Models. În comedia realizatã de DAVID WAIN (The Ten, Wet Hot American Summer) Rudd şi Scott interpreteazã rolurile lui Danny şi Wheeler, doi vânzãtori care fac o pagubã uriaşă companiei la care lucreazã. Dupã ce sunt arestaţi, judecãtorul le dã sã aleagã: sã facã puşcărie sau 150 de ore de muncã în folosul comunităţii. Unde sã se foloseascã comunitatea de ei? La o şcoalã numitã Sturdy Wings, unde e mare nevoie de mentori. Dupã o singurã zi petrecutã cu puştii, poate cã puşcăria nu e o opţiune chiar atât de proastã pentru cei doi glumeţi. Înconjurat de persoane binevoitoare într-un mod care-l calcã pe nervi, Danny se luptã cu propriul impuls nevrotic sã-l îndrume pe Augie (CHRISTOPHER MINTZ - PLASSE din Superbad şi The Year One - în curând), în încercãrile lui de a deveni bãrbat. Din pãcate, abia pãrãsit de iubitã, Beth (ELIZABETH BANKS din Zack and Miri Make a Porno, The 40-Year Old Virgin) mentorul nu are decât sarcasme de oferit bãiatului de 16 ani cu fixaţia unui rol medieval într-o piesã. Între timp, fermecãtorul Wheeler, încearcã să-şi controleze dependenţa de petreceri şi femei în favoarea ghidãrii unui elev din clasa a X-a. Poate cã ar fi reuşit, dacã nu ar fi fost chiar el un adolescent perpetuu care îşi închipuia cã a petrece un timp cu folos înseamnã sã te răsfeţi pe Venice Beach. Se întâmplã ca directoarea de la Sturdy Wings, - fostã dependentã, fostã condamnatã - Sweeney (JANE LYNCH din The 40-Year Old Virgin, Tallalega Nights: The Ballad of Ricky Bobby) sã le dea un ultimatum pentru a deveni ceea ce este de aşteptat din partea lor, iar Danny şi Wheeler sunt forţaţi să-şi foloseascã bruma de înţelepciune pentru copii. Dacã vor fi în stare să-şi îndeplineascã misiunea fãrã sã fie aruncaţi la puşcărie, cele mai proaste modele de urmat în viaţa vor dovedi cã uneori e nevoie de prostul satului ca să-ţi creascã copilul.

Comentarii