Subtitrare RamJi Londonwaley

Comedie, Dramă, Familie

7.5 / 10

(6 voturi)

Durată

154 min

Regie

Sanjay Dayma

Distribuție

Madhavan, Samita Bangargi, Harsh Chhaya

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

RamJi Londonwaley (2005) Subtitrare RamJi Londonwaley - en

Ramji la Londra

Traducător

Dj ionel love you

Uploader

Dj_ionel_love_you1

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

292

Adăugat: 24-Mai-2008, 20:03

Actualizat: 24-Mai-2008, 20:03

Este un film de suspan,merita vazut va garantez eu nu aveti ce perde este?un film indian si joaca si un actor renumit?pentru totii iubitorii de filme indiene filmul indian.[www.ExDtorrents.com] .RamJi Londonwaley ~2005~ 1.CD.DvD.Rip.Subs ~BstQlty~ [ExD XcLuSivE] .are.689.MB.eu va doresc mult suces nu mai bine?>>??>?>?>??>>??

Mai multe informații

Ramji Tiwari and his sister, Parvati, had their parents pass away at an early age. Ramji is a skilled cook and is familiar with all aspects of vegetarian cooking. He arranges Parvati's marriage with the Mishra family, promises to pay a large sum of dowry, which he manages to get by promising to get married to a wealthy man's daughter.

Ramji Tiwari si sora sa, Parvati sunt orfani de la o varsta frageda. Ramji este un bucatar priceput si este familiarizat cu toate aspectele legate de gatitul mancarurilor vegetariene. El aranjeaza casatoria lui Parvati cu familia Mishra si promite sa plateasca o suma mare ca zestr, bani pe care vrea sa ii dea promitand sa se casatoreasca cu fiica unui om bogat. In ziua casatoriei Parvati fuge cu iubitul ei, iar Ramji se duce socat la familia Mishra, iar capul familiei ii d…

Comentarii