Subtitrare Mirrors

Cinemagia

Mirrors (2008) Oglinzi malefice

Share on Twitter Share on Facebook

Traducător: Jumbo

Uploader: Jumbo

FPS: 29.970 FPS

Durată: 110 min

Data: 25-Aug-2008

Ora: 11:25:53

Număr CD-uri: 1

Descărcări: 34,771

Genul: Horror

Regie: Alexandre Aja

Tag: subtitrare Mirrors

Comentariu subtitrare

Nou! " Mirrors[2008] DvDrip-aXXo" (sincronizare: EcKo | D2 |)" Mirrors.DVDRip.XviD.AC3-DEViSE " ( Sincronizare blondul ) , "Mirrors.[2008.Eng] .DVD.R5.Rip.DivX-LTT" (sincronizarea Darkster)
"Mirrors.R5.LINE.XviD.iNT-DEViSE" (sincronizarea si aranjarea textului: Leo), Mirrors.R5.LINE.XviD-OPTiC (merge si pentru "Mirrors R5 XVID - STG" , "Mirrors.R5.LINE.x264-DEViSE") In premiera pentru subs.ro! Traducere dupa sonor, cu timpii pusi manual, pentru variantele Mirrors.CAM.XVID.STG si Mirrors.CAM.XVID.NRG. Enjoy it!

Rezumat De la regizorul filmului "The Hills Have Eyes" vine OGLINZI MALEFICE, terifianta poveste a unui fost politist frământat care trebuie să-şi salveze familia de un rău de neimaginat care foloseşte oglinzile ca portal ca să intre în casa lor.Ben Carson (KIEFER SUTHERLAND) a avut parte şi de zile mai bune. A trecut aproape un an de când volatilul detectiv a fost suspendat din NYPD pentru împuşcarea altui ofiţer sub acoperire, un accident care l-a costat nu numai slujba, ci a alimentat alcoolismul şi …

Comentarii

Webhosting xServers
tenisdemasa.ro.pngwasd.jpgFa-ti reclama - 250x250