Subtitrare Lower Learning

Comedie

4.9 / 10

(45 voturi)

Durată

97 min

Regie

Mark Lafferty

Distribuție

Jason Biggs, Eva Longoria, Rob Corddry

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Lower Learning (2008) Subtitrare Lower Learning - ro

Scoala in deriva

Traducător

Avocatul31

Uploader

ntire

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

3,463

Adăugat: 3-Dec-2008, 00:19

Actualizat: 3-Dec-2008, 01:17

Lower.Learning.2008.DVDSCR.XviD-P2PROCKS, Lower.Learning.LiMiTED.DVDRip.XviD.AC3-DEViSE si Lower.Learning.LIMITED.DVDRip.XviD-SAPHiRE.

Mai multe informații

Barry Goldwater Elementary is on the brink of collapse: the lowest test scores in the state, teachers who are either drunk or having sex on school grounds, and a principal who extorts money from parents. It's up to Tom, the down-on-his-luck vice-principal, to rally the lazy teachers, expose the principal's corruption, and turn the school around before an end of the day board decision.

Scoala de gimnaziu Barry Goldwater este la un pas de dezastru. Este singura scoala care a obtinut cele mai slabe rezultate scolare din intreg statul. Mai mult de atat, profesorii vin beti la scoala si in loc sa predea copiilor la ore se imbata pana nu mai pot sta in picioare sau fac sex in scoala. Asa profesori, asa director. Fara niciun fel de rusine, directorul Billings face tot ce ii sta in putinta ca sa stoarca cat mai multi bani de la parinti. In fata amenintarii inchiderii scolii, singurul…

Comentarii