Subtitrare Last Chance Harvey

Dramă, Romantic

6.2 / 10

(228 voturi)

Durată

93 min

Regie

Joel Hopkins

Distribuție

Dustin Hoffman, Emma Thompson, Kathy Baker

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Last Chance Harvey (2008) Subtitrare Last Chance Harvey - ro

Ultima șansă a lui Harvey

Traducător

Avocatu31, Thunder_OC

Uploader

legol

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

4,759

Adăugat: 3-Apr-2009, 16:20

Actualizat: 17-Mai-2015, 20:34

Last.Chance.Harvey.2008.BRRip.H264.5.1.ch-SecretMyth; Last.Chance.Harvey.DVDRip.XviD-DiAMOND, Last Chance Harvey DVDR-Replica, Last.Chance.Harvey.2008.DVDSCR.XViD-NOiR, Last.Chance.Harvey.DVDScr.XViD-BaL si Last.Chance.Harvey.DVDScr.XViD-BaLD. Un film deosebit cu Dustin Hoffman si Emma Thompson. Enjoy!

Mai multe informații

In London for his daughter's wedding, a struggling jingle-writer, Harvey Shine, misses his plane to New York, and thus loses his job. While drowning his sorrows in the airport pub, Harvey meets Kate, a British government worker stuck in an endless cycle of work, phone calls from her mother, and blind dates. A connection forms between the unhappy pair, who soon find themselves falling in love.

New Yorkez-ul Harvey Shine (Dustin Hoffman) este pe punctul de a-şi pierde slujba de compozitor de muzică pentru reclame publicitare. Harvey pleacă la Londra în weekend pentru a participa la căsătoria fiicei sale, Susan, promiţându-i însă şefului său că se va întoarce la New York luni dimineaţă spre a lua parte la o şedinţă importantă, în caz contrar urmând să fie concediat. Devastat de faptul că propria fiică l-a ales pe tatăl vitreg să o conducă la altar, Harvey Shine pleacă de la nuntă înainte de recepţie direct la aeroport, dar pierde avionul şi este concediat telefonic de către superiorul său. Înecându-şi amarul în băutură la barul aeroportului, americanul o cunoaşte pe Kate Walker (Emma Thompson), o angajată trecută de 40 de ani a Oficiului Naţional de Statistică, a cărei viaţă se reduce la muncă, cicăleli interminabile din partea mamei şi întâlniri ocazionale umilitoare cu bărbaţi necunoscuţi. Harvey şi Kate relaţionează imediat, iar legătura de suflet tot mai puternică care se creează între ei îi inspiră pe amândoi şi le transformă pentru totdeauna existenţele banale.

Comentarii