Subtitrare La belle saison (Summertime)

Dramă, Romantic

6.7 / 10

(299 voturi)

Durată

105 min

Regie

Catherine Corsini

Distribuție

Cécile de France, Izïa Higelin, Noémie Lvovsky

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

La belle saison (Summertime) (2015) Subtitrare La belle saison (Summertime) - ro

La belle saison

Traducător

selaflaure

Uploader

selaflaure

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

647

Adăugat: 21-Feb-2016, 10:22

Actualizat: 5-Ian-2021, 23:03

La belle saison (Summertime) (2015), pentru BluRay (per_SEMPRE) & DVDRip (cp65). Filmul de faţă prezintă două moduri în care două tinere ajung să se simtă atrase de reprezentante ale aceluiaşi sex: prima pentru că s-a născut cu această afinitate, iar a doua pentru că a descoperit-o pe parcurs. O pledoarie convingătoare pentru toleranţă, pentru acceptarea celor care nu sunt la fel ca noi din motive independente de voinţa lor. Povestea de iubire este bine legată, şi nu poţi să nu simpatizezi cu personajele. Iar imaginea filmului este deosebită. Pe scurt, pelicula poate să-ţi placă, şi atunci eşti cu totul captivat de poveste, sau poate să nu-ţi placă, şi să refuzi a priori să-l vezi. Dar ar fi păcat. Enjoy!

Mai multe informații

In 1971, a young woman moves from the French countryside to Paris and begins a passionate love affair with a feminist leader.

1971. Delphine are 23 de ani. Este fiica unui fermier si, desi iubeste natura si sa lucreze pamantul impreuna cu tatal ei, limitarile vietii provinciale o determina sa se mute la Paris. Acolo o intalneste pe Carole, o femeie de 35 de ani, care locuieste cu Manuel si se implicata activ in miscarea feminista. Delphine se indragosteste imediat de ea, iar viata lui Carole ia de asemenea o turnura neasteptata. Cand Delphine afla ca trecuie sa se intoarca la ferma, …

Comentarii (1)