Subtitrare L'uomo mascherato contro i pirati (The Masked Man Against the Pirates)

Aventură

4.2 / 10

(53 voturi)

Durată

105 min

Regie

Vertunnio De Angelis

Distribuție

George Hilton, Claude Dantes, Giovanni Vari

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

L'uomo mascherato contro i pirati (The Masked Man Against the Pirates) (1964) Subtitrare L'uomo mascherato contro i pirati (The Masked Man Against the Pirates) - ro

Piratul negru

Traducător

Cristian82

Uploader

decapone

FPS

25.000 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

59

Adăugat: 28-Iun-2023, 21:19

Actualizat: 28-Iun-2023, 21:19

L'uomo mascherato contro i pirati (1964), pentru WEB-DL. Traducere după sonor, după o titrare auto-generată de Youtube și după o variantă tot Youtube cu audio în engleză. Enjoy!

Mai multe informații

Pirates capture a Spanish ship. After having landed on an island, they try to sell the surviving crew, especially the women. One of them is protected by a pirate who gained her as a prize for having saved the captain's life in the battle that ensued. Suddenly a man masked in green arrives and performs - ever haunting - in favour of the Spanish.

În 1659, în timpul unei lupte cu o navă spaniolă, Juarez (George Hilton) protejează viața căpitanului pirat Pedro Garcia (Giovanni Vari) și o primește pe Anna (Claude Dantes), prințesa Aragonului, drept recompensă. Când pirații ajung pe insula lor, un negustor de femei pe nume Ramirez (Lucio De Santis), un vechi client de-al lui Garcia, de la care cumpără permanent femei pentru a le revinde mai departe, aflând de prinţesă, o vrea şi pe ea în mod special, deşi este timorat de existenţa pe insulă a unui bărbat mascat cu care avusese deja o întâlnire neprietenoasă. (d'Artagnan)

Comentarii (1)