Subtitrare Fort Osage

Western

5.8 / 10

(200 voturi)

Durată

72 min

Regie

Lesley Selander

Distribuție

Rod Cameron, Jane Nigh, Morris Ankrum

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Fort Osage (1952) Subtitrare Fort Osage - ro

Pasajul de la Fort Osage

Traducător

Cristian82

Uploader

decapone

FPS

29.970 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

59

Adăugat: 24-Nov-2023, 11:30

Actualizat: 24-Nov-2023, 11:30

Fort Osage (1952), pentru TVRip & HDTV. Traducere după imagine și sonor și după o titrare în engleză, una în greacă și una în franceză. ANSI și UTF-8. Enjoy!

Mai multe informații

Rod Cameron stars as frontier scout Tim Clay, assigned to guide a wagon train through Indian territory. Clay knows that he's in for a lot of trouble because of the treaty-violating activities of white criminals Pickett and Keane. Fortunately for the hero, Pickett and Keane double-cross each other somewhere along the line, weakening their ability to foment an all-out Indian attack.

Fort Osage este un mic oraş din Missouri situat nu departe de teritoriul indienilor Osage. Este ultima oprire pentru convoaiele de pionieri înainte de a porni spre vest din Missouri până în California. De câteva săptămâni, mulți emigranți sunt blocați în acest oraș, așteptând sosirea următorului lor ghid, Tom Clay, care întârzie să ajungă la ei. În oraş, Arthur Pickett, un om de afaceri ambiţios și partenerul său George Keane, intenționează să se îmbogățească cu orice preţ de pe urma convoiului care urmează să se pună în mişcare. La prețurile pe care le stabilește pentru trecerea convoiului prin teritoriul indienilor, se adaugă și decizia lui de a rupe acordul de pace cu indienii Osage. (d’Artagnan)

Comentarii (1)