Subtitrare Everlasting Moments (Maria Larssons Eviga Ogonblick)

Dramă, Istoric

7.3 / 10

(64 voturi)

Durată

131 min

Regie

Jan Troell

Distribuție

Maria Heiskanen, Mikael Persbrandt, Jesper Christensen

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Everlasting Moments (Maria Larssons Eviga Ogonblick) (2008) Subtitrare Everlasting Moments (Maria Larssons Eviga Ogonblick) - ro

Clipe nemuritoare (Momente nepieritoare de Maria Larsson)

Traducător

SubRip

Uploader

666

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

13

Adăugat: 28-Apr-2024, 08:58

Actualizat: 28-Apr-2024, 15:48

Everlasting Moments (2008), pentru WEB-DL. Enjoy!

Mai multe informații

In a time of social change and unrest, war and poverty, a young working class woman, Maria, wins a camera in a lottery. The decision to keep it alters her whole life.

Suedia, undeva la început de secol XX. În vremuri schimbătoare de război, nelinişti şi sărăcie, Maria - o tânără din clasă muncitoare - câştigă la o loterie o cameră de fotografiat. Decizia femeii de a păstra obiectul, neobişnuit în acea perioadă, îi schimbă curând întreaga viaţă... Filmul se inspiră dintr-o poveste reală: este vorba despre viaţa Mariei Larsson, o rudă din partea soţiei regizorului. Povestea este plasată la începutul secolului XX când, în ciuda faptului că se pricopsise cu un soţ alcoolic şi violent (Mikael Persbrandt), care făcuse şi puşcărie pentru tentativa de a o asasina, Maria (Maria Heiskanen) reuşeşte să îşi crească cei şapte copii. Ea devine un fotograf realizat, împlinit, graţie camerei foto pe care o câştigase la loterie. Decizia de a păstra aparatul câştigat îl va aduce în viaţa eroinei şi pe fermecătorul fotograf "Piff Paff Puff" (Jesper Christensen).Tensiunea creşte şi mai mult, deoarece soţul Mariei se simte ameninţat atât de apariţia lui"Piff Paff Puff" cât şi de noua manieră a Mariei de a privi şi a aborda viaţa.

Comentarii