Subtitrare Doctor Who -  Sezonul 12

Aventură, Dramă, Sf

7.4 / 10

(2,524 voturi)

Durată

45 min

Regie

Sydney Newman

Distribuție

Jodie Whittaker, Peter Capaldi, Pearl Mackie

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Doctor Who - Sezonul 12 (2005) Subtitrare Doctor Who -  Sezonul 12 - ro

Doctor Who

Traducător

Cătălin Blîndu @Subs.ro Team / Phantom @ Fs Online Team

Uploader

Phantom

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

10

Descărcări

3,632

Adăugat: 8-Ian-2020, 16:31

Actualizat: 26-Aug-2023, 02:13

Sezonul 12 complet, 10 episoade + ep. special de Anul Nou, pentru BluRay (andreiedm), WEB-DL & HDTV (sincro Darkness701). Enjoy!

Mai multe informații

The Doctor is a Time Lord: a 900 year old alien with 2 hearts, part of a gifted civilization who mastered time travel. The Doctor saves planets for a living—more of a hobby actually, and the Doctor's very, very good at it.

Doctor Who este un serial SF produs de BBC. Programul descrie aventurile unui lord al timpului, care îşi spune "The Doctor" şi călătoreşte în timp şi spaţiu cu nava lui, TARDIS , care este camuflată ca o cabină telefonică de poliţie din 1960. Împreună cu asistenţii lui, el călătoreşte în timp şi spaţiu şi salvează lumea. Serialul este prezent în Guinness World Records ca fiind cel mai lung serial science fiction din lume şi de asemenea este o parte semnificativă a culturii populare britanice. Este recunoscut pentru poveştile pline de fantezie, efecte speciale ingenioase cu buget redus şi pentru pionierat în muzică electronică (produsă original de BBC Radiophonic Workshop). În Marea Britanie şi în alte părţi, programul a devenit un cult favorit de televiziune şi a influenţat generaţii de oamenii de televiziune din Marea Britanie, mulţi dintre ei vizionând serialul în copilărie. A fost recunoscut de critici şi de public ca fiind unul dintre cele mai bune programe de televiziune din Marea Britanie, primind în anul 2006 premiul BAFTA pentru "Cel mai bun serial de dramă". Programul iniţial a fost difuzat între anii 1963-1989. După o încercare nereuşită de a revigora producţia cu un backdoor-pilot, sub forma unui film de televiziune în 1996, programul a fost relansat cu succes în 2005, produs in-house de BBC Wales în Cardiff. Doctor Who are de asemenea spin-off-uri, Torchwood orientat către o audienţă adultă şi The Sarah Jane Adeventures orientat către copii.

Comentarii (62)