Subtitrare Carmilla

Dramă, Fantastic, Romantic

6 / 10

(23 voturi)

Durată

94 min

Regie

Emily Harris

Distribuție

Hannah Rae, Devrim Lingnau, Jessica Raine

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Carmilla (2019) Subtitrare Carmilla - ro

Carmilla 

Traducător

Florin Badulescu

Uploader

florinbad

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

249

Adăugat: 12-Mai-2021, 11:56

Actualizat: 12-Mai-2021, 18:25

Carmilla (2019), pentru BluRay. Enjoy! Lara locuieste impreuna cu tatal ei si cu o guvernanta severa, domnisoara Fontaine, intr-o izolare totala, incercand sa gaseasca o rezolvare a curiozitatii si sexualitatii ei adolescentine. Când un accident de trasura are loc în apropiere, este adusa în casa lor o tânara, Carmilla, pentru a se recupera dupa accident. Lara este fermecata de misterioasa Carmilla si intre cele doua se initiaza o relatie pasionala, relatie cu care domnisoara Fontaine nu este de acord, deoarece Carmilla are tendinte diavolesti. Un horror clasic.

Mai multe informații

Isolated from the outside world, fifteen-year-old Lara lives in seclusion on a vast country estate with her father and strict governess Miss Fontaine. Late one evening, a mysterious carriage crash brings a young girl into their home to recuperate. Lara immediately becomes enchanted by this strange visitor who arouses her curiosity and awakens her burgeoning desires.

Carmilla este o poveste de dragoste atmosferica, cufundata intr-un mister sinistru si inspirata de romanul gotic cu acelasi nume. Lara, in varsta de 15 ani, locuieste impreuna cu tatal ei si guvernanta ei stricta, domnisoara Fontaine, intr-o izolare totala, luptandu-se sa gaseasca o iesire pentru curiozitatea si sexualitatea infloritoare. Cand un accident din apropiere aduce o tanara fata in casa familiei pentru a se recupera, Lara este fermecata de Carmilla. Pere…

Comentarii