Subtitrare Captain Scarlett

Aventură, Dramă

Durată

75 min

Regie

Thomas Carr

Distribuție

Richard Greene, Leonora Amar, Nedrick Young

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Captain Scarlett (1952) Subtitrare Captain Scarlett - ro

Căpitanul Scarlett

Traducător

Cristian82

Uploader

decapone

FPS

29.970 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

67

Adăugat: 9-Iul-2023, 19:47

Actualizat: 9-Iul-2023, 19:47

Captain Scarlett (1952), pentru TVRip. Traducere după sonor, după o titrare în engleză, uneori pe lângă subiect, alteori incompletă și după o variantă în spaniolă. ANSI și UTF-08. Enjoy!

Mai multe informații

Captain Scarlett rescues Princess Maria from being abducted while travelling. She's not exactly grateful. He finds out that she is to be married to a man she doesn't like, so Captain Scarlet attempts to help her but winds up in prison for his efforts. He escapes and finally helps the reluctant bride who winds up joining Captain Scarlett and his sidekick and they become something along the lines of the three musketeers.

Căpitanul Scarlett este un film de aventuri american, care a fost filmat în Mexic ca trei episoade ale unui unui film pilot de televiziune. Acţiunea filmului este plasată în Franța, avându-l pe Richard Greene în rolul unui răzbunător de tip Robin Hood și pe actrița braziliană Leonora Amar în penultima ei apariţie într-un film pe ecran. Căpitanul Scarlett se întoarce după războaiele napoleoniene și găsește viața în sudul Franței foarte diferită. El o salvează pe frumoasa prințesă Maria de la o căsătorie aranjată cu un conte malefic, îi protejează pe mulți dintre oameni de a fi persecutați de ducele de Corlaine și, în cele din urmă, scapă țara de năpasta puterii lui Corlaine. (d’Artagnan)

Comentarii (1)