Subtitrare Borat (Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan)

Comedie

6.748 / 10

(4,693 voturi)

Durată

84 min

Regie

Larry Charles

Distribuție

Sacha Baron Cohen, Ken Davitian, Luenell

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Borat (Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan) (2006) Subtitrare Borat (Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan) - ro

Borat! - Învățături din America pentru ca toată nația Kazahstanului să profite

Traducător

DVD RETAIL

Uploader

Anonim

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

560

Adăugat: 11-Oct-2020, 22:30

Actualizat: 11-Iun-2023, 00:16

TBorat (2006), pentru WEB-DL & BluRay. Enjoy!

Mai multe informații

Kazakh journalist Borat Sagdiyev travels to America to make a documentary. As he zigzags across the nation, Borat meets real people in real situations with hysterical consequences. His backwards behavior generates strong reactions around him exposing prejudices and hypocrisies in American culture.

Sacha Baron Cohen, starul și autorul emisiunii "Da Ali G Show” aduce pentru prima dată pe marile ecrane personajul său din Kazahstan, Borat Sagdiyev, jurnalist. Borat pleacă din Kazahstan în America pentru a realiza un documentar. Pe când străbate aceste ținuturi, Borat întâlnește persoane reale aflate în situații reale. Comportamentul său neașteptat provoacă celor din jurul său reacții puternice, scoțând la iveală prejudecățile și ipocriziile tipice culturii americane. În unele cazuri, subiecții interviurilor lui Borat adoptă opiniile sale șocante despre rasă și sex, fiind de acord cu el, în timp ce alții încearcă să-i predea o lecție de patriotism referitoare la valorile occidentale. Ilar. Te lasă cu gura căscată. Ofensiv. Periculos. Subversiv. Borat, o caricatură satirică a unui jurnalist kazah, inventată și portretizată de Sacha Baron Cohen, a devenit un fenomen în Anglia datorită serialului de comedie "Da Ali G Show”, în care umorul bizar și satira tăioasă ca un brici referitoare la anti-semitism, misoginism și rasism, au reușit să prindă viață datorită comportamentului și interviurilor sale stranii. Umorul și aprecierile de care se bucură filmul se datorează echipei care a gândit și produs această comedie: Sacha Baron Cohen, Larry Charles și Jay Roach. Baron Cohen și Roach sunt și producătorii filmului, iar Charles este regizorul acestuia. Așa cum e de așteptat de la un proiect centrat asupra personajului , producția filmului nu a semănat cu nimic altceva. Baron Cohen, care se dedică rolului cu o intensitate constantă, a rămas fidel personajului său pe tot parcursul filmărilor și a decis să se ocupe de publicitate și de interviurile care promovează filmul, in ”pielea” lui Borat.

Comentarii