Subtitrare Blade Runner

Acțiune, Dramă, Sf

7.933 / 10

(12,203 voturi)

Durată

117 min

Regie

Ridley Scott

Distribuție

Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Blade Runner (1982) Subtitrare Blade Runner - ro

Vânătorul de recompense

Traducător

Mihai T

Uploader

Mihai_T

FPS

25.000 FPS

Număr CD-uri / Episoade

N/A

Descărcări

4,122

Adăugat: 13-Dec-2007, 22:56

Actualizat: 13-Dec-2007, 22:56

Final Cut. Contine subtitrarea in engleza extrasa de mine de pe de DVD, corectatata, subtitrarea in romana pentru PAL.DVDR-HiGHQUALiTY si pentru 2007.DVDRip.AC3.XViD-MrBridger; subtitrarile sunt realizate de mine, chiar daca am folosit drept punct de referinta o alta subtitrare. As dori sa ramana asa! Enjoy it!

Mai multe informații

In the smog-choked dystopian Los Angeles of 2019, blade runner Rick Deckard is called out of retirement to terminate a quartet of replicants who have escaped to Earth seeking their creator for a way to extend their short life spans.

Într-un viitor cyberpunk al lumii, bazat pe tehnologie avansată şi inteligenţă artificială, omul a descoperit tehnologia creării de clone umane, folosite pentru coloniile din spaţiu, dar cu durata de viaţă limitată. În Los Angeles-ul anului 2019 Deckard este un Blade Runner, un poliţist specializat în descoperirea replicantilor. Deşi voia să se retragă, Deckard este obligat să revină când cinci clone evadează dintr-o colonie extraterestră şi ajung pe Pământ.

Comentarii