Subtitrare Beetle Juice

Comedie, Fantastic

7.381 / 10

(5,851 voturi)

Durată

92 min

Regie

Tim Burton

Distribuție

Alec Baldwin, Geena Davis, Michael Keaton

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Beetle Juice (1988) Subtitrare Beetle Juice - ro

Viață de stafie

Traducător

infoschumi

Uploader

noone

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

1,580

Adăugat: 27-Nov-2006, 17:50

Actualizat: 21-Iul-2015, 16:28

Beetlejuice 1988 DvDrip[Eng] -greenbud1969; BeetleJuice 720p BRRip x264 aac vice (HDScene Release) si inca o varianta. Enjoy! Multumiri traducatorului.

Mai multe informații

After an untimely death, a newly dead New England couple seek help from a deranged demon exorcist to scare an affluent New York family out of their home.

Din cauza unui căţeluş, proaspăt-căsătoriţii Adam şi Barbara Maitland sunt ucişi într-un accident de maşină şi ajung în Rai, unde au neplăcuta surpriză să constate că birocraţia e în floare, aşa încât au fost înscrişi pe o lungă listă de aşteptare. Până să-şi primească aripile de îngeri, timp de 50 de ani ei trebuie să locuiască în continuare în vechea loc casă, dar ca fantome. Casa însă e ocupată acum de o pereche de yuppy, Charles şi Delia Deetz, pe care fantomele nu reuşesc să-i sperie cu una cu două. Deci, în disperare de cauză, e angajat un specialist pentru acest lucru - Beetlejuice, un tip roşcovan şi cu dinţi stricaţi, care se dovedeşte a nu fi la înălţimea misiunii, mai ales că se îndrăgosteşte de fiica noilor proprietari, adolescenta Lydia.

Comentarii