Subtitrare Apache Fury (El hombre de la diligencia) Fury of the Apaches

Western

5.2 / 10

(101 voturi)

Durată

90 min

Regie

José María Elorrieta

Distribuție

Frank Latimore, Nuria Torray, Jesús Puente

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Apache Fury (El hombre de la diligencia) Fury of the Apaches (1964) Subtitrare Apache Fury (El hombre de la diligencia) Fury of the Apaches - ro

Furia apaşilor

Traducător

Cristian82

Uploader

decapone

FPS

25.000 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

40

Adăugat: 1-Apr-2024, 20:07

Actualizat: 1-Apr-2024, 20:07

Apache Fury (1964), pentru HDTV. Traducere după imagine și sonor, după o titrare în engleză care părea făcută din altă limbă și cu replici pe lângă subiect, după o variantă cu audio spaniol și cu titrare în portugheză, după o variantă în engleză cu titrare auto-generată de Youtube în engleză și după o titrare în cehă. ANSI și UTF-8. Enjoy!

Mai multe informații

In an old fort dedicated to the service of change of chivalry, show up three hired murderers and warn Lohman, the manager, who is about to get a stagecoach traveling in the former judge who unjustly condemned to five years in prison , and of course the husband murderer now promised the judge, Ruth, indicating further that brings a suitcase with many dollars. However, Lohman rejects the suggestion of the bandits. But when the judge and his girlfriend, the fort was attacked by Indians.

La o stație de diligenţă izolată din deșertul Arizona, Steve Loman (şeful staţiei, fost maior în armată), este abordat de Kaplan, un tâlhar din zonă, care îi spune că în diligența care urmează să vină în staţie pentru a înlocui caii, se află Driscoll (un judecător corupt), Ruth (viitoarea lui mireasă), Jimmy (tânărul ei frate) și un înrăit cartofor ca însoţitor, având o sumă mare de bani asupra lor, şi că apașii conduși de Geronimo fiind porniţi pe calea războiului, i-ar fi foarte ușor acestuia să regleze conturile cu Driscoll care l-a trimis la închisoare cu ceva ani în urmă, sub o acuzație falsă. (d’Artagnan)

Comentarii (2)