Subtitrare American Pie 3: American Wedding

Comedie

6.199 / 10

(3,619 voturi)

Durată

96 min

Regie

Jesse Dylan

Distribuție

Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

American Pie 3: American Wedding (2003) Subtitrare American Pie 3: American Wedding - ro

Placintă Americană - Nunta

Traducător

Cristian Ciobanu

Uploader

nightmare1

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

19,983

Adăugat: 7-Ian-2008, 15:37

Actualizat: 7-Ian-2008, 15:37

Traducere corectata dupa subpack pentru American.Wedding.2003.UNRATED.WS.DVDRip.XviD-DiAMOND. TVQS, italice si diacritice 100%. Enjoy!

Mai multe informații

With high school a distant memory, Jim and Michelle are getting married — and in a hurry, since Jim's grandmother is sick and wants to see him walk down the aisle — prompting Stifler to throw the ultimate bachelor party. And Jim's dad is reliable as ever, doling out advice no one wants to hear.

DE DATA ASTA MERG PÂNĂ LA CAPĂT! Trebuia să se întâmple mai devreme sau mai târziu. Îndragiții eroi din American Pie și American Pie 2 au reușit să o facă... și vor să o facă din nou, foarte curând. De data asta o vor face în fața tuturor apropiaților. Jim (Jason Biggs) și Michelle (Alyson Hannigan) se căsătoresc. Michelle își dorește o nuntă perfectă, ceea ce este greu de obținut chiar dacă toți se comportă impecabil și se înțeleg intre ei... puțin probabil, nu? Cadence, sora foarte frumoasă a lui Michelle (January Jones) va fi domnișoara de onoare. Și atunci când Stifler (Sean William Scott) și Finch (Eddie Kaye Thomas) pun ochii pe ea, începe o confruntare pe viață și pe moarte. Călcându-și toate principiile pentru a o cuceri pe Cadence, Stifler devine un tip șarmant. Jim are destule pe cap, mai ales că trebuie să-i impresioneze pe părinții viitoarei sale soții, Harold (Fred Willard) și Mary (Deborah Rush), care se dovedesc destul de rigizi. De aceea, Jim îl avertizează pe Stifler să o lase mai moale și Stifler renunță la obișnuitul său plan de atac, transformându-se în băiatul perfect din visul oricărei fete. Finch nu are de ales și trebuie să devină băiatul rău și astfel Cadence trebuie să aleagă între gentleman-ul Stifler și golanul Finch. Spre norocul lui Jim, unele lucruri rămân ca înainte întrucât tatăl său (Eugene Levy) continuă să-i ofere sfaturi bine intenționate dar de cele mai multe ori inutile, oferind uneori prea multe detalii din experiența sa și a mamei lui Jim (Molly Cheek). Nu lipsește Kevin (Thomas Ian Nicholas), care împreună cu Jim și Finch se află într-o misiune foarte delicată: aceea de a găsi rochia perfectă pentru Michelle. Rezultatul poate fi rezumat astfel: o petrecere de burlaci cu două domnișoare foarte picante, lecții de dans, o biserică plină de flori moarte, un inel buclucaș și un tort uriaș și... păros. Regăsindu-se în liceenii din American Pie, spectatorii au continuat să le urmărească evoluția către maturitate, iar acum este timpul pentru ultima parte a trilogiei, în care eroii filmului se transformă în adulți.

Comentarii