Subtitrare A Perfect Stranger (Danielle Steel's 'A Perfect Stranger')

Dramă, Romantic

4 / 10

(6 voturi)

Durată

105 min

Regie

Michael Miller

Distribuție

Robert Urich, Stacy Haiduk, Darren McGavin

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

A Perfect Stranger (Danielle Steel's 'A Perfect Stranger') (1994) Subtitrare A Perfect Stranger (Danielle Steel's 'A Perfect Stranger') - ro

Străinul

Traducător

DVD

Uploader

DISTEL

FPS

25.000 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

553

Adăugat: 28-Ian-2012, 22:42

Actualizat: 26-Apr-2024, 17:17

A Perfect Stranger (1994), pentru DVDRip (nikusor). Enjoy!

Mai multe informații

A television movie based on "A Perfect Stranger," Danielle Steel's novel about an attorney who falls in love with the young wife of a wealthy man who is dying.

Un tragic triunghi amoros. Cea mai puternică abnegaţie îi conduce la cea mai cutremurătoare trădare. De ani de zile, frumoasa Raphaella Phillips a avut o căsătorie ca în basme cu John Henry, un diplomat bogat şi influent, dar mult mai în vârstă. Când însă acesta suferă un atac cerebral, în casa lor din San Francisco, Raphaella rămâne întristată şi singură. Până la întâlnirea fatidică dintr-o zi cu chipeşul Alex Hale, care apare la momentul oportun. Tânăra se simte puternic atrasă de el, dar loialitatea faţă de soţ o împiedică să se angajeze într-o relaţie intimă. Iată însă că John Henry încheie o înţelegere secretă cu bărbatul care-i poate oferi Raphaellei tot ce nu-i mai poate oferi el însuşi... Oare acest secret îi va aduce bucurie când soţul i se va stinge? Sau o tragică neînţelegere îi va distruge orice şansă de fericire, după ce John Henry îşi va da ultima suflare?

Comentarii (1)