Uploaderi
bah voi va uitati ce urcati pe site?Poi ce fisier ii ala? aia numa subtitrare nu ii. pana mea
In primul rand nu-mi place tonul cu care te rastesti la noi. Mai putina politete n-ar strica.
In al doilea rand, explica despre ce fisier e vorba.
Ai vazut gresit
http://subs.ro/subs/download.php?id=12386
cea existenta pe site este in spaniola pt 27.Dresses.SUBBED.CAM.XViD-NYSLVR.
Multumesc.
Da-mi datele pe pm la cont:Username, email
Buna ziua. Am facut relativ recent o sincronizare pentru varianta DVDRip Macro (Tin.Man.DVDRiP.XViD-MACRO) a subtitrarilor traduse de mileena la miniseria Tin Man . Am tradus si adaugat in subtitrare si cateva linii de dialog care lipseau din varianta tradusa initial (probabil diferenta intre versiunile TVRip si DVDRip). Mentionez ca am facut deja upload pentru ea pe subtitrari.ro (un site cu ai carui admini am inteles ca nu va prea intelegeti, din motive pe care dumneavoastra le stiti desigur mai bine decat noi). As dori insa sa fac upload la aceasta versiune si pe subs.ro , daca se poate. Nu am cont de uploader pe site-ul dumneavoastra, insa. Sincronizez destul de des subtitrari pentru release-urile pe care le am eu atunci cand nu gasesc sub-uri potrivite pentru ele pe site-urile de specialitate. Mai si traduc din limba engleza subtitrari de seriale, desi asta fac mai rar, din cauza timpului limitat si a faptului ca specialitatea mea e - de fapt - limba germana (engleza o stiu la nivel mediu doar). Mi-ati putea permite sa devin uploader subtitrari pe subs.ro? Multumesc anticipat, indiferent de raspuns. O zi buna in continuare.
Daca e facuta de autor ce colaboreaza cu site-ul nostru, o poti urca. Insa eu ma indoiesc ca ai mai avut ce sincroniza manual, din moment ce eu personal am lucrat manual linie cu linie frazele pe film inca din varianta TS, iar la dvd merge perfect, mai bine chiar decat timpii de subpack sau ai oricarei subtitrari din orice limba de pe net la acest film. Inainte de a ti se face cont, ataseaza subtitrarea aici sa vad despre ce este vorba. Intre timp, citeste mesajul de mai jos al lui AMC si fa ce te sfatuieste. Daca subul e ok, ti se activeaza si contul.
da, sub nu e facut de mine, dar eu am sincronizat timpii dupa varianta cu 2 CD-uri, pe varianta cu un singur CD. Crede-ma ca nu-mi ardea(e ceva de munca ), dar varianta care o aveam Dvdrip(El Orfanato [DVDRip] [[url]www.FanCluBT.com][/url] ), nu se sincroniza cu nimic din ce am gasit pe site-uri de subtitrari,asa ca am sincronizat-o eu.
Uploadul sa fie sub forma de arhiva .zip