Tree Rivers

tehniceanul (13 mesaje) (Utilizator)
23-Feb-2011, 12:02 Top

http://www.imdb.com/title/tt1440346/" class="link">http://www.imdb.com/title/tt1440346/ va rog daca se poate sub.pentru episoadele 11,12,13,.Multumesc

(Vizitator)
23-Feb-2011, 10:02 Top

SUBSCRIU cu fermitate.

BlackAmber (46 mesaje) (Moderator)
23-Feb-2011, 11:02 Top

Din cate stiu, Three Rivers e tradus de Ionut666, care a refuzat orice oferta de colaborare sau ajutor la traducerea acestui serial spunand ca nu mai sunt decat 3 episoade si le face el...

Dacă vrei să stingi focul cu foc, aminteşte-ţi că profesioniştii folosesc apă.
24-Feb-2011, 09:02 Top

deci mai asteptam sau???sunt sanse de subtitrare???

24-Feb-2011, 09:02 Top

este tradus de Nifty Subtitles Team !!!

25-Feb-2011, 12:02 Top

Bun, ce vrea sa insemne ultimul mesaj?
Adica "este tradus de nifty subtitles team" cu trei semne de exclamare?
Adica ai vesti noi? Se ocupa de el in continuare nifty?
Lamureste-ne daca stii ceva.

crystyano (1 mesaj) (Utilizator)
25-Feb-2011, 01:02 Top

Felicitări sunteți extraordinari faceți o muncă bună, dar ar fi excelent dacă s-ar putea traduce mai multe filme chinezești de colecție care făceau furori în anii 70,80,90 filme ca Tiger Cage 1,2,3 (Donnie Yen) Once a Thief (Chow Yun Fat), In The Line Of Dutty 1-7,Wing Chun (Michelle Yeoh), Crystal Hunt,New Dragon Gate Inn (Donnie Yen) , Dragon Fight, The Master, Dr. Wai in The Scripture with No Words (Jet Li).
Multumesc anticipat!!!

25-Feb-2011, 09:02 Top

am scris ca am vazut ca este tradus de nifty nu de ionut666!!!sau ????

25-Feb-2011, 10:02 Top

Ionut666 face parte din echipa nifty.
El a inceput traducerea serialului. Posibil ca la cateva episoade sa-l fi ajutat si colegii.
Ce pot sa-ti spun sigur e ca m-am oferit sa-l ajut sa termine serialul si a spus ca e ok, se descurca.
Ultima solutie ar fi sa le traduca cineva fara sa-l mai intrebe.
Dar atunci n-ar fi deloc etic...

ionut666 (8 mesaje) (Utilizator)
25-Feb-2011, 10:02 Top

Da, eu il traduc si atat timp cat nu iau niciun ban pentru asta, NU-MI DICTEAZA nimeni cum sa le fac si cand sa le fac. Colegele de pe sub nu au decat sa le faca, dar o sa fie varianta lor si varianta mea. Daca vor sa se apuce, nu am nimic impotriva. Eu unul refuz sa fiu SCLAV.

26-Feb-2011, 09:02 Top

Tu te asculti ce spui? Sclav?! Nu te-a pus nimeni sa te apuci de traducerea lor, ai facut-o singur si nesilit. Dar din moment ce ai inceput ceva(si e inceput de multa vreme), termina treaba.
E un serial bun si subtitrarea ultimelor episoade e asteptata de multi. Dar oamenii isi pierd rabdarea, iar cei care ar putea sa faca traducerea, nu se baga peste tine din bun simt.
Asa ca, lasa frustrarile ca nu esti platit, pentru ca nimeni nu e, si termina ce ai inceput. Nu pentru ca ai fi sclav, ci pentru ca ti-ai asumat responsabilitatea.
Chestia cu dictatul si sclavismul (in Caps) e puerila...
Chiar crezi ca ne-ar interesa sa facem noi o varianta si tu una? Avem un concurs de masurat orgolii sau ce?

28-Feb-2011, 09:02 Top

imi pare rau ca s a ajuns la discutii aprinse pentru subtitrarea de la three rivers,dar nu inteleg de la ce este asa nervos ionut666,pentru ca este cautat???pentru ca l rugam??este pacat sa vezi 10 episoade apoi sa ai 3 si nu sunt subtitrate.nu toti am avut sansa sa invatam engleza.asta este daca nu vrea nu vrea dar filmul este din 2009-2010 este iesit de ceva timp.eu il mai rog odata daca vrea sa l faca,daca nu macar sa mi scrie ca sa l sterg macar!!!!MULTUMESC

ionut666 (8 mesaje) (Utilizator)
28-Feb-2011, 07:02 Top

imi pare rau ca s a ajuns la discutii aprinse pentru subtitrarea de la three rivers,dar nu inteleg de la ce este asa nervos ionut666,pentru ca este cautat???pentru ca l rugam??este pacat sa vezi 10 episoade apoi sa ai 3 si nu sunt subtitrate.nu toti am avut sansa sa invatam engleza.asta este daca nu vrea nu vrea dar filmul este din 2009-2010 este iesit de ceva timp.eu il mai rog odata daca vrea sa l faca,daca nu macar sa mi scrie ca sa l sterg macar!!!!MULTUMESC

Am zis ca o sa-l fac, pana atunci daca te uiti pe site la noi o sa vezi ca am avut si alte proiecte cum ar fi Spartacus GA, TVD si altele. Asta e unul dintre motivele pentru care am amanat traducerea serialului, dar nu am zis niciodata ca o sa-l abandonez.

2-Mar-2011, 10:03 Top

multumesc mult ionut666.astept cu nerabdare!!!!!

(Vizitator)
2-Mar-2011, 11:03 Top

bun baiat.poate ar trebui o mana de ajutor de la giana si killerino ca la csi miami?