Tree Rivers
Spor la treaba, Ionut666
Asteptam cuminti traducerile pentru ca ne-ai promis.
deci vineri spre marti asteptam ep 11.
Nu abuzați de dreptul de a face cereri de traduceri/resincronizări, respectiv nu postați obsesiv o cerere și nu deschideți încă un topic pentru o cerere care există deja. Traducătorii de pe acest site nu sunt plătiți pentru această muncă și vă rugăm să-i respectați pe ei și munca lor.
parolist ca intotdeauna.cum naiba ai ajuns traducator cand nici cu limba romana nu te descurci? se spune pensionarule nu pensionare. tot asa ai ramas: laudaros,mincinos,ingamfat.
buna ionut666
ai urcat sub.pt ep.11 sau??ca nu am gasito!?
ionut666 pe sfarsitul saptamanii faci si episodul 12 din three rivers?????te rog!!!!!
multumesc,astept sa l urci,apoi mai ai 13 si gata!!!!
ionut666 iar ai uitat de rugamintea mea??stiu ca ai multe dar hai mai fa si ultimele 2 episoade.!!!!
E ultima oara cand iti raspund pentru ca asta nu e "casa" mea. Am facut jumatate si mai am inca jumatate. O sa-l urc cand o sa-l termin. Astea au fost ultimele cuvinte pe tema asta.
ok ionut666 eu decat vreau sa termin odata serialul asta si mai sunt 2 episoade,dar vad ca mai rau fac,cu rugamintile mele,nu am vrut sa te supar!!!iti urez sanatate si multe satisfactii in viata!! salut
ionut666 vad ca ai uitat de ep.13 de la three rivers,sau??? e pe vine???