The Spy Next Door (2010)

robertoozee (194 mesaje) (Utilizator)
13-Ian-2010, 05:01 Top

Pls ThankS

DeianVendetta edit: N-ai citit regulile. Te rog editează-ți postul.

DeianVendetta (316 mesaje) (Moderator)

Citește http://forum.subs.ro/showthread.php?t=7895" class="link"> Regulamentul și apoi puneți cererea la punct. Dacă mai postezi fără să respecți regulile vei primi un warn. La două warn-uri ai ban.

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)

Intai asteapta sa apara filmul apoi fa cererea.

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.

Poate la tine nu a aparut la mine e pe hard....(ce mai de multstiutori p-aici) oare ptr ce draq l-as cere daca n-asi avea filmul??

DeianVendetta edit: Adaugă un link de IMDb și apoi terminăm polemicile. Te rog să-ți păstrezi calmul și să respecți membrii staff-ului. Și în plus de asta, ai mai deschis încă două topicuri în același gen, fără să lași link de IMDb. E minimul pe care îl cerem.

13-Ian-2010, 06:01 Top

D-le "moderator" Spune-mi si mie cu ce am gresit sa nu mor prost!! Mersi.

Citeste aici http://forum.subs.ro/showthread.php?t=7895" class="link">http://forum.subs.ro/showthread.php?t=7895 si vei afla.

ashrak@subs.ro

Am citit! Citescacum sia treia oaradar tot nu imi dau seama kre criteriu am icalcat. Multumesc ptr atentie si rapiditate.Rar!

Poate la tine nu a aparut la mine e pe hard....(ce mai de multstiutori p-aici) oare ptr ce draq l-as cere daca n-asi avea filmul??

Aici scrie ca apare pe 15 http://www.thespynextdoorfilm.com/" class="link">http://www.thespynextdoorfilm.com/

Dar poate la tine a aparut mai repede pe HDD.

ashrak@subs.ro

Sorry dar daca vreau un film ..nu prea ma uit cand va aparea oficial ..nu cred ca are vre-un sens (ptr mine) Il am de vreo trei zile(Google iti arata k se poate!!) ..astept doar o subtitrare(de asta mi-am luat curajul s-o cer)

DeianVendetta (316 mesaje) (Moderator)

Ai reușit într-un sfârșit. Și dacă citești tot acolo pe IMDb, scrie că data lansării oficiale în Statele Unite e 15 ianuarie 2010.

Nu intleg totusi ce legatura are lansarea oficiala cu cerere de subtitrare?? Deci daca nu a aparut filmul oficial nu pot cere subtitrare ptr el ...cu totul ca il am pe calculator? Mi se pare cam ciudat

SHAKTI (1,093 mesaje) (Administrator)

Nu intleg totusi ce legatura are lansarea oficiala cu cerere de subtitrare?? Deci daca nu a aparut filmul oficial nu pot cere subtitrare ptr el ...cu totul ca il am pe calculator? Mi se pare cam ciudat

Este imposibil sa ai filmul pe HDD din moment ce el nu a fost lansat in SUA. Nimeni nu-ti sta impotriva, intelege ! Uita-te pe film, e posibil sa fie o teapa. Uita-te la actori, sunt aceiasi din distributia de pe imdb ? Daca nu, propun sa asteptam cu totii lansarea oficiala, dupa care se pot posta cereri pentru el. Si chiar daca pui cererea inainte de lansare, nimeni nu poate traduce mai repede. Corect ?
Eu sper ca te-ai lamurit, nu e mare branza. Daca nu e lansat in SUA n-are cum sa fie la noi. Nu cred ca suntem mai tari decat americaniiSmiley

lost in translation

Nu stiu (si nici nu ma intereseaza) cine si cat de tare e ..iar daca vrei iti trimit subtitrare filmului NEAPARUT!!! Smiley in olandeza..numai sa mi-l traduci!! Apropo iti recomand alte site-uri cu acelasi profil unde asemenea cerere e primita binevenita!

SHAKTI (1,093 mesaje) (Administrator)

Nu stiu (si nici nu ma intereseaza) cine si cat de tare e ..iar daca vrei iti trimit subtitrare filmului NEAPARUT!!! Smiley in olandeza..numai sa mi-l traduci!! Apropo iti recomand alte site-uri cu acelasi profil unde asemenea cerere e primita binevenita!

Ia si citeste postul meu si observa ca ti-am vorbit frumos si am incercat sa fiu intelegatoare. Daca vrei sa fii impertinent, du-te pe acele site-uri foate tari unde iti vor fi acceptate ironiile si incapatanarea. Orice om cu putina minte stie ca filmul nu apare inainte de lansarea oficiala. Cat despre subtitrare....glumesti ? Pot sa iau orice subtitrare de la orice film in bengaleza, congoleza si sa-i pun titlul filmului pe care il vrei tu si poftim MEGA PREMIERA ! Si un al doilea motiv, olandezii nu scot asa repede subtitrari la filme noi. In fine, nu-mi mai bat capul pentru ca nu vrei sa intelegi de vorba buna. Nimeni nu ti-a respins cererea, ti s-a cerut sa respecti regulamentul si sa ai rabdare sa iasa filmul. Lamurit?

lost in translation

Acest subiect este închis.