Suburi furate
Este un Mr. John pe subscene, care fura absolut tot ce prinde in limba romana, insusindu-si munca tuturor. Care aveti suburi traduse, intrati si lasati-i comment la suburile voastre. Poate reusim sa i se dea ban acolo. Am lasat si la suburile voastre la cateva, ( au fost luate suburi de-ale lui AMC, sleepwalker, Cristian LAcatus,Claudia75, adriana etc) comment cu paste de la voi de pe site, dar poate nu ajunge sa ii atentioneze doar un singur om.
Tipul de pe Subscene m-a rugat sa urc originalele, avand in vedere ca e totusi munca, si ca nu am tinut cont de razboaiele dintre site-uri, am uploadat (dupa ce, in prealabil am verificat a cui subtitrare a furat-o), urmatoarele:
1 wrong turn 3 - Cristian Lacatus
2 [FONT="] the incredible hulk - AMC, LOVENDAL, XANDER[/FONT]
[FONT="] 3 [/FONT] [FONT="] the tournament - Cristian Lacatus[/FONT]
[FONT="] 4 [/FONT] [FONT="] nostradamus 2012 - Claudia75 (pe ea am vazut ca urca la voi singurica)[/FONT]
[FONT="] 5 [/FONT] [FONT="] drona- Adriana (subul ei la fel l-am luat de la voi de pe site)[/FONT]
[FONT="] Tipul a copiat exact, exact tot. Atat ca a sters creditele.[/FONT]
Daca autorii acestor suburi nu vor sa ramana acolo, sa imi spuna si vorbesc cu tipul ala sa le stearga. Am tinut totusi sa aiba originalele.
La voi, mai e si varianta de la Avatar, tradusa tot de voi, care nu am mai urcat-o.
P.S. I-am specificat tipului si de unde apartine fiecare traducator (site-ul unde traduce fiecare), sa stie unde sa mearga sa verifice, daca va vrea.
Ok, multumim. Inseamna ca echipa de acolo e bine intentionata si sunt niste oameni corecti. Cu respectivul user au fost probleme, acum cativa ani, pe alte doua site-uri si nu s-a putut rezolva nimic, de asta eram sceptici. Nu ne-am ales decat cu scandaluri si cu nervi. Scandaluri si nervi de care suntem satui cu totii... Multumim inca o data.
Colac peste pupaza, a mai aparut unul rzzxxx, iar tipul de acolo m-a rugat sa ma uit si peste ale lui. Pentru ca a fost amabil, m-am uitat peste cateva si doua din 15 cate le-am verificat or fost ale voastre.
8 Ice age 3 AMC, DonReid & Starhawk subs.ro
10 Ice age 2002 AMC subs.ro
La cea a lui AMC, sunt luate toate variantele si pe subul de la voi, daca nu ma insel, nu are deloc numele lui AMC nici site, nici nimic. Am inserat eu traducatorul si site-ul, nu in formatul in care il scrieti voi, insa e trecut "Traducerea: AMC www.subs.ro"
Si tipul asta are 62 de suburi, toate furate, majoritatea sunt filme asiatice. Daca aveti nervi, verificati-va suburile.
Bafta all. I'm done here, too.
Buna!
Vreau sa sesizez si eu faptul ca asa-numita (-ul) gabykhan a urcat aici, pe site, subtitrarea mea pentru 'My Name is Khan'. A copiat-o in intregime, modificand doar semnatura. Nu stiu cine este dar se pretinde a fi autorul unei subtitrari care nu ii apartine. Va rog sa luati masurile ce se impun in asemenea cazuri.
Profit de ocazie sa-i multumesc Zapacitei si tuturor celor din echipa care apara drepturile traducatorilor.