Suburi furate

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
2-Mar-2010, 04:03 Top
OZapacita (46 mesaje) (Utilizator)
2-Mar-2010, 06:03 Top

Nu fac parte dintr-o asemenea echipa. S-a nimerit sa-mi caut suburile mele, sa le vad pe toate, sa imi ceara sa le aduc la cunostinta care au mai fost furate, si nu am tinut cont de cine si cum a tradus. Suburile ce le-am luat, au fost aleator alese. Le-am cautat autorii si le-am inlocuit.

Claudia75 (23 mesaje) (Moderator Junior)
2-Mar-2010, 07:03 Top

Multumesc frumos pentru promptitudine.

Claudia75 (23 mesaje) (Moderator Junior)
2-Mar-2010, 07:03 Top

Nu fac parte dintr-o asemenea echipa. S-a nimerit sa-mi caut suburile mele, sa le vad pe toate, sa imi ceara sa le aduc la cunostinta care au mai fost furate, si nu am tinut cont de cine si cum a tradus. Suburile ce le-am luat, au fost aleator alese. Le-am cautat autorii si le-am inlocuit.

Am simtit nevoia sa-ti multumesc pentru ca am apreciat gestul tau indiferent de motivul care te-a determinat sa faci asta. Referitor la echipa, a fost asa, un fel de a spune.
Formam, totusi, o echipa, chiar daca e nu e consfintita prin vreun act ci doar de consimtamantul fiecaruia de a urca propriile subtitrari pe site, nu?

OZapacita (46 mesaje) (Utilizator)
2-Mar-2010, 08:03 Top

Da, vorba ta e totusi o echipa, chiar daca e impartita in bisericute. Am tinut cont de munca fiecaruia, nu de nume sau site sau altele. Au fost si suburi ale unor persoane de care nu am auzit, si am procedat la fel.
Eu pe ale noastre voi continua sa le caut si sa le inlocuiesc, voi faceti cum vreti.