Serialul IRIS 2!!!

ciprian4you (8 mesaje) (Utilizator)
27-Iun-2013, 16:18 Top

Un serial corean foarte bun!!!
neoh a facut primele 5 episoade... se poate ocupa cineva de restul? (20 de episoade are intreg serialul)
MULTUMESC!!!

http://noob.hu/2012/06/01/ciprianavgit.gif
Creepy18 (162 mesaje) (Moderator Junior)
28-Iun-2013, 20:55 Top

Pune te rog:

1. Link IMDB
2. Subtitrarea in engleza sau link de download.

alexynho91 (14 mesaje) (Moderator Junior)
29-Iun-2013, 08:47 Top

Nu-i sta in fire lui Neoh sa abandoneze vreun serial. O sa-l continue, dar probabil mai are si altele pe cap, de asta merge mai greu.

(Vizitator)
29-Iun-2013, 13:42 Top

alexynho91 stiu ca Neoh nu abandoneaza, dar avand in vedere un poll creat de el pentru a vedea ce seriale au intaietate...
Totusi au trecut cam 2 luni de la ultimul episod tradus din Iris 2...
Daca avea vreo problema cred ca trebuiau anuntati cei care urmareau serialul cu traducerile lui.

Elga (82 mesaje) (Utilizator)
29-Iun-2013, 14:27 Top

Da, a creat un poll pentru a vedea ce seriale primeaza, da' nu inseamna ca nu le va mai traduce! Intelegeti doar ce vreti voi!

(Vizitator)
29-Iun-2013, 14:29 Top

Elga, pana la urma ce vrei sa ne spui ?

bursucel (1,985 mesaje) (Moderator)
29-Iun-2013, 15:06 Top

Sau a considerat ca nu merita efortul, mai ales ca media descarcarilor e cam de 140 per episod Smiley Sau la asta chiar nu s-a gandit nimeni? Smiley

https://yoursmiles.org/tsmile/yes/t2752.gif
DISTEL (2,580 mesaje) (Administrator)
29-Iun-2013, 15:41 Top

Nu cred ca Neoh traduce pentru descarcari. Poate n-a mai avut timp in ultimele 2 luni cum a avut in trecut si s-a axat doar pe The Doctor Blake Mysteries. Vad ca s-a oprit si la Save Me. Acum incheiend, poate continua cu celelalte. Trebuia totusi anuntat undeva zic eu, pentru a sta linistiti oamenii si a nu mai apare astfel de topicuri.

Modificat 29-Iun-2013, 15:58

The_Covenant (2 mesaje) (Utilizator)
3-Iul-2013, 16:29 Top

Acum ca sa va dau niste raspunsuri:
1. Cu privire la Iris , partial are dreptate si bursucel , dar am avut si multe pe cap, am fost si in vacanta cateva zile si tot asa.
De tradus il voi traduce. Daca mai vrea cineva sa ma ajute, sa ma contacteze si vom vorbi.
2. Am vrut sa inchei Motive si The Doctor Blake Mysteries si de asta am neglijat alte seriale. Urmatorul serial pe care il voi termina e Save Me .
3. O sa dau o veste buna fanilor serialului Longmire . Ma voi ocupa de el dupa ce termin Save me si ajung la zi cu Twisted.

Cu respect, Neoh.

Modificat 3-Iul-2013, 16:30

(Vizitator)
9-Iul-2013, 19:05 Top

Neoh, scuza-mi ”nesimtirea”, dar abandonarea pe ”termen scurt” a unor seriale in defavoarea altora... Pentru ce ai creat acel chestionar ?
Raspunsurile tale intaresc convingerea la mai multi ca pentru tine primeaza numarul de descarcari. Poate m-am grabit cu concluziile mele, dar nici tu nu te-ai obosit de aproape 3 luni sa ne lamuresti.

neoh (187 mesaje) (Utilizator)
11-Iul-2013, 11:55 Top

O sa ma "obosesc" acum sa-ti raspund ca nu a primat la mine niciodata numarul de descarcari, altfel nu as fi tradus seriale coreene, bulgaresti sau filme rusesti, asa ca.... eu cred ca ma confunzi cu altii. Smiley Pur si simplu am fost ocupat si la iris am eu o problema cu subul in engleza, ca trebuie sa lucrez mai mult la el(la sincronizare si partajare a liniilor) si de aia imi cam scoate peri albi. Oricum nimeni nu s-a oferit sa ma ajute la Iris asa ca... il voi face in ritmul meu... Si totusi Fox, fac parte din alta echipa si nu stau acum sa raspund pe toate site-urile la intrebari.

(Vizitator)
12-Iul-2013, 17:33 Top

Neoh, pana la urma crezi ca ma intereseaza din ce ”echipa” faci parte ?
Fii serios. Pana la urma ai creat acel chestionar SA ITI BATI JOC fata de cei iubitori de ASIA. Sa iti fie rusine !

(Vizitator)
12-Iul-2013, 19:21 Top

@fox, tu ai tradus vreodată ceva?
Te-am tot căutat printre traducători, pe toate site-urile...
Ce să vezi?
Nu te-am găsit nicăieri!!!
Ce tupeu ai să-i spui unui traducător: "Să îţi fie ruşine!"?
Când vei traduce şi tu măcar un episod dintr-un serial, mai vorbim...
Până atunci, ciocu' mic şi joc de glezne!!!
Capisci?

neoh (187 mesaje) (Utilizator)
13-Iul-2013, 18:54 Top

@Fox, iti multumesc ca m-ai facut sa ma decid daca sa pun zilele astea un nou episod la Iris sau sa nu pun. Smiley Numai bine iti doresc.

Acest subiect este închis.