Propunere pentru traducatori
As vrea sa propun o oferta pentru iubitorii de traduceri cat si pentru staff-ul de aici.
Sunt admin pe BitShock si ne preocupa foarte mult crearea de DVD-RO. Traducatorii care ii avem acolo sunt un pic cam lenesi si ne-am saturat sa tot culegem de prin alte locuri subtitrarile.
Dorim sa le luam direct de la sursa. Propun un parteneriat intre traducatorii Subs.ro si BitShock.
In schimbul traducerilor va putem oferii acces la cele mai noi release-uri si fara restrictii.
Cine vrea sa ajute este rugat sa ma contacteze.
Astept totusi sa primesc si aprobarea staff-ului de aici in privinta propunerii mele.
O noapte buna si spor la tradus.
Cred ca mai trebuie negociat...
Mai, numai la recompense va e gandul... Treaba e mult mai complexa decat pare la o prima vedere. A existat deja o incercare de colaborare cu peers.ro si se stie cum am fost tratati (nici macar nu am fost anuntati ca aceasta a incetat). Mai mult, daca nu ma insel exista cineva in stafful acelui site (numit acum bitshock) care a jucat la doua capete, la un moment dat, iar asa ceva nu se uita... In consecinta, ne vom gandi de doua ori inainte sa decidem ceva, experimentul peers.ro nu se va mai repeta.
In principiu veti fi recompensati cu download necontorizat si cu multe invitatii.
In plus vom gasi si alte metode sa va rasplatim munca.
Cat despre faza cu peers.ro...promit ca nu se va intampla sa va insele cineva in vreun fel.
Sunt raspunzator direct de voi in caz ca vreti sa veniti.
Stiu ca inima va bate spre iPlay, Czone, SceneFZ si altii mai mari ca noi.
Eu sincer m-am saturat de iDVD si de "stufarila" care se crede mare vedeta.
Astept sa vad ce spuneti...eu as vrea sa ne ajutati, dar totul depinde de voi.
In plus vom gasi si alte metode sa va rasplatim munca.
Cat despre faza cu peers.ro...promit ca nu se va intampla sa va insele cineva in vreun fel.
Sunt raspunzator direct de voi in caz ca vreti sa veniti.
Stiu ca inima va bate spre iPlay, Czone, SceneFZ si altii mai mari ca noi.
Eu sincer m-am saturat de iDVD si de "stufarila" care se crede mare vedeta.
Astept sa vad ce spuneti...eu as vrea sa ne ajutati, dar totul depinde de voi.
Auzi, nu stiu, sunt eu de pe alta planeta sau ce?
:p
Pai asta inteleg si eu, ce nu inteleg este sub ce forma distribuie aceste DVD-uri? FTP sau torenti?
Daca aceste DVD-uri sunt scoase la vanzare eu automat ies din orice fel de discutie pentru ca sunt complet impotriva vanzarii de materiale piratate.
Daca aceste DVD-uri sunt scoase la vanzare eu automat ies din orice fel de discutie pentru ca sunt complet impotriva vanzarii de materiale piratate.
Tot ce e pe tracker e in format RAR sau ZIP si sunt puse ca torrente. Scopul release-urilor, ce le urcam, nu e acela de a obtine beneficii financiare din punerea lor la dispozitia utilizatorilor, ci acela de a indupleca utilizatorii la a achizitiona materialul, de la COMERCIANTI AUTORIZATI, in cazul in care le-a placut ce au vazut/utilizat.
Daca luam la cunostiinta ca un user al site-ului incearca sa obtina beneficii financiare in urma comercializarii release-urilor de pe site el va primi DISABLE si BAN IP .

Oricum traducatorii nu vor fi niciodata trasi la raspundere intrucat nu ei sunt cei care comercializeaza acel material. Obiectul lor se rezuma asupra traducerii care va fi de altfel si pe acest site.
Am discutat cu cei din conducerea BitShock si ar fi foarte incantati sa va avem alaturi ca parteneri.
Chiar sper sa fiti de acord cu propunerea mea.

va iese ochii...
Torrente din romania sau .RO ?
lasa-ne, lasa-ne
Am zis sa-l ignor pentru ca alta solutie nu ai cu astfel de indivizi, cunoscuti sub denumirea de "troli" in limbajul de specialitate, ei pur si simplu posteaza doar pentru a se afla in treaba.
Cat despre acord, eu sunt mic asa ca daca cei mari zic DA atunci si eu spun da.
Acest subiect este închis.