Pronosticuri Liga 1 2009-2010
Pai si eu ce-am zis? Daca ramane rezultatul de pe teren, lasam asa, in schimb daca se da castig 3-0, anulam meciul.
Pai nici nu putem ignora ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. De ce n-au facut transferurile pana in 25 ca toata lumea? S-au trezit ei sa faca flic-flac-uri cu infiintari de echipe in liga a 4-a si aberatii din astea. Nici asa nu-i corect.
Corect.
Daca ramane rezultatul de pe teren,sa ramana asa, in schimb daca se da castig 3-0, anulat meciul.[parerea mea]
///// Nu sunt de-acord cu cele de sus.
Aceeasi opinie o am si eu! Nu e nimeni vinovat ca Rapid a folosit cei 2 jucatori... mai exista si varianta ca TAS-ul sa dea dreptate Rapidului, ce ve-ti face atunci in cazul in care decideti anularea rezultatului de pe teren?:eek:Rezultatul din teren nu-l contesta nimeni ci doar faptul ca au fost folositi cei 2 jucatori transferati in conditii mai putin clare si dupa termenul limita... Concluzia e ca rezultatele de la pronosticuri trebuie sa ramana asa cum au fost decise pe teren, nu in salile de judecata ale LPF-ului!:?
[color=DarkRed] ATENTIE! Marti-Joi, 16-18 martie 2010, etapa intermediara![/color]
FC Brașov - International
Pandurii Târgu Jiu - Ceahlăul Piatra Neamț
Gloria Bistrița - Universitatea Craiova
Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj
Dinamo București - Steaua București
FC Timișoara - Unirea Alba Iulia
Politehnica Iași - FC Vaslui
Unirea Urziceni - Oțelul Galați
Rapid București - Astra Ploiești
Derby: Dinamo - Steaua
Acest subiect este închis.