Pronosticuri Liga 1 2009-2010
Programul etapei XXI:
Vineri 12 Martie
Ceahlaul - Gaz Metan Medias (15:00, netelevizat)
Astra Ploiesti - Poli Iasi (19:00, Digi Sport)
Steaua - Otelul Galati (20:30, Antena 1)
Sambata 13 Martie
U Craiova - FC Brasov (15:00, Digi Sport)
International - Pandurii Tg. Jiu (17:00, Digi Sport)
CFR Cluj - Dinamo (20:00, Digi Sport)
Duminica 14 Martie
Unirea Alba-Iulia - Rapid (14:00, GSP TV)
FC Vaslui - Gloria Bistrita (16:00, GSP TV)
FC Timisoara - Unirea Urziceni (18:00, Digi Sport)
Derby: CFR Cluj - Dinamo
Deocamdata s-a luat decizia ca Poli sa castige cu 3-0, la masa verde, meciul cu Rapid, din cauza transferurilor lui Varga si Balan. Pana nu se ia o hotarare definitiva, astept propuneri. Adica noi ce facem? Cel mai ok mi s-ar parea sa scoatem meciul de tot, sa nu primeasca nimeni puncte.
Pai tocmai victoria Rapidului se contesta. Daca se dovedeste ca nu au fost legitimati legal, nu-i normal sa castige Rapidul. Daca, intr-un final, se da 3-0 pentru Poli, iarasi nu-i normal sa luam in calcul acest rezultat, la noi, pentru ca noi am gandit pronosticul la jocul de pe teren, nu la masa verde. Dar pe teren s-au folosit doi jucatori care nu trebuiau sa joace (cel putin asa se pare pana acum). Ok, deci as propune in felul urmator:
1. Daca LPF-ul va decide ca ramane rezultatul de pe teren, atunci asa vom proceda si noi.
2. Daca se da castig 3-0 pentru Poli, anulam meciul.
Daca mai aveti alte variante posibile, va astept cu pareri, daca nu, v-as ruga sa va dati/sau nu acordul pentru ce-i mai sus .
Pai ar mai fi si varianta ca, in cazul in care se termina 3-0 pentru Poli, sa ia punctele cei care au pus pe Poli. Dar mi se pare oarecum nedrept, pentru ca unii vor vota cu varianta care ii ajuta pe ei (poate).
Eu spun sa alegi tu Kralizec varianta care ti se pare corecta. Eu sunt de acord cu toate 3. Desi ai dreptate, eu am pus ce am crezut eu ca se va intampla pe teren, cine a stat sa ia in considerare si varianta cu masa verde dinainte de meci !?
Acest subiect este închis.