Pronosticuri Euro 2008
Acum că s-a terminat Croația cu nemții.... Ce naiba ați gândit fraților că bate Germania, ce dracu e cu voi ? Că a bătut o echipă penibilă Polonia ??? Nemții daor cu "forța" au câștigat meciurile, fotbal zero...
Voi ați uitat ce a făcut Croația în calificări ??? A lăsat englezii acasă, i-a bătut pe WemBbley !!!!
Ei na, Germania, practic, joaca acasa. N-as fi crezut ca bate Croatia. Cu sufletul tineam cu ei, dar nu fac pronosticurile cu sufletul, poate ar trebui. Cat despre Anglia, ala era un idiot de antrenor, baga 18 atacanti in meci. A avut un noroc incredibil in cupa uefa acu' 3 ani (parca).
Germania putea sa castige, primirea acelui gol ar fi trebuit sa-i mobilizeze. Eu ma gandeam chiar la un 2-0 la pauza pentru Croatia, cu un macel din partea nemtilor in partea a doua a meciului. Dar se pare ca dupa pauza mai rau s-au prostit, n-au mai avut nici o idee de joc. Croatii chiar au vrut sa castige acest meci, lucru care s-a vazut pana la sfarsit. O echipa foarte ambitioasa (si nu numai), aceasta Croatie a anului 2008.
Voi ați uitat ce a făcut Croația în calificări ??? A lăsat englezii acasă, i-a bătut pe WemBbley !!!!
Ba, eu am vazut corect scorul, doar ca l-am postat invers, :p.
Romania - Italia 2-1
Olanda-Franta 1-1
Acest subiect este închis.