Pronosticuri Euro 2008
Mda... clasare pe 10, ca eterna Gloria Bistrita... macar m-am salvat de la retrogradare. Propun ca aceste pronosticuri sa continue odata cu inceperea campionatului intern de fotbal, insa sa conteze doar pronosticul, nu scorul final propriu-zis, care n-are nici o miza cand e vorba de un campionat intern. Asa s-ar putea face un clasament mult mai usor si ne-am afla intr-o eterna competitie...
Exact, si asa nu are aparea probleme de genul "de ce n-am luat eu puncte pentru meciu X?".
Pe langa ce a spus Criss, eu propun ca fiecare sa-si aleaga un numar limitat (identic pentru toti) de meciuri pe care sa incearce sa le ghiceasca.
Probabil 2, 3 sau maxim 4. De ce? Pai ar face cu siguranta lucrurile mai interesante pentru ca fiecare ar miza pe echipele lui si atunci nu mai poate da vina pe echipa X ca i-a stricat scorul. Si desigur, punctajul si clasamentul ar fi mult mai usor de facut.

Mare hot esti omule .........cum poti sa-mi iei tu mie locul de Intertoto ...............HOTIE!!! Te reclam la FIFA si apoi merg pana in panzele albe pentru dreptate!

Ne luam cu contestatii si alte porostii si uitam sa facem ce e mai important.
Felicitari, Kralizec! Ne-ai dat clasa si nu mi-e rusine sa recunosc. La CM2010 o sa ma consult cu tine poate fac si eu niste bani la pariuri. Bafta si sper sa-mi iau revansa daca facem ceva cu Liga I.
Foarte bune ideea macar asa ne mai destidem si noi.

Iar punctele sa fie acordate dupa modelul urmator:
3 puncte de fiecare meci daca echipa care castiga e echipa pe care ai pariat
1 punct de meci daca meciul se termina la egalitate si ai paiat ca meciul se termina la egalitate.
Voie buna. In limita stocului disponibil.

Iar punctele sa fie acordate dupa modelul urmator:
3 puncte de fiecare meci daca echipa care castiga e echipa pe care ai pariat
1 punct de meci daca meciul se termina la egalitate si ai paiat ca meciul se termina la egalitate.
Nu ar fi corect, 3 puncte indiferent de rezultat daca ai ghicit ce se va intapla. Spre exemplu, e mai greu de ghicit un egal asa ca, mai degraba am da 2 puncte pentru o victorie normala si 3 puncte pentru egal ......parerea mea.
Acest subiect este închis.