Pronosticuri Euro 2008
Pai eu asta am inteles cine ghiceste echipa care se califica primeste un punct, iar din moment ce am zis ca bate Turcia cu 2 - 1 era evindent ca echipa care se califica mai departe e Turcia. Era culmea sa zic ca bate Trucia si se califica Crouatia.
Voie buna. In limita stocului disponibil.
Olanda - Rusia 4-1
Cum Doamne sa se califice turcii ?
Astia au noroc cu carul, n-am mai vazut asa ceva. Portarul turcilor nu doar ca a fost a 5-a roata la caruta, dar a atins si culmea, a calificat echipa fara a scoate 2 din cele 3 penaltyuri ratate de turci (cu alte cuvinte, mana cereasca). Iar turcii n-au jucat nimic 75 de minute. Ce sa spun, sunt o adevarata echipa, se comporta ca o adevarata echipa, au o mentalitate de o adevarata echipa. Atata forta psihica n-am mai vazut, poate, decat la italieni, la acest turneu final. Interesanta semifinala, sa vedem daca ambitia si mobilizarea (sunt convins) exemplara a turcilor va fi mai puternica decat zidul si organizarea de fier a nemtilor. S-ar putea ca ulciorul sa se sparga peste 3 zile... Apararea e punctul slab al turcilor.
Pai se dau puncte pentru rezultate indicate pe 90 de minute. Pentru varianta "90", pronosticul era 0-0. Daca cineva punea 1-1, lua punct plus ca avea optiunea de a indica echipa castigatoare, care ii putea aduce un bonus. Dar una e sa ghicesti scorul la finalul celor 90 de minute, si alta la finalul executarii loviturilor de departajare. Practic, tu n-ai ghicit rezultatul dupa 90 de minute, deci... nimeni nu ia punct decat daca a indicat scor egal. Nu asa e logic ?
Pai se dau puncte pentru rezultate indicate pe 90 de minute. Pentru varianta "90", pronosticul era 0-0. Daca cineva punea 1-1, lua punct plus ca avea optiunea de a indica echipa castigatoare, care ii putea aduce un bonus. Dar una e sa ghicesti scorul la finalul celor 90 de minute, si alta la finalul executarii loviturilor de departajare. Practic, tu n-ai ghicit rezultatul dupa 90 de minute, deci... nimeni nu ia punct decat daca a indicat scor egal. Nu asa e logic ?
Noroc cu carul e putin spus pentru Turci. Astia au pile acolo sus, nu gluma. Sunt foarte curios cate matanii or fi facut inainte dar si mai important cate vor face DUPA meci.

Ca si in cazul tau, n-am mai vazut asa ceva de cand sunt, este al 3-lea meci la rand pe care Turcii il castiga asa (vezi golul din ultimul minut cu Elvetia si cele 3 goluri marcate in 15 minute cu Cehia).
Pai, Starhawk, daca puneai egal, si ziceai ca bate Turcia, atunci ai fi luat un punct bonus, dupa cum au zis foarte bine Robert si Cris. Nu asa am stabilit? Stai sa-ti caut...
1 punct - pentru ca a catigat echipa anuntata
3 puncte - pentru victorie, indiferent de scor
si
1 punct - bonus
... si incepem de maine !?

(a) 1 punct - pentru pronostic corect (X)
(b) 3 punte - pentru scor corect
(c) 1 punct - daca se califica echipa respectiva
Deci primele doua raman ca si pana acum (a si b), in plus ar fi punctul (c).

Si sa incepem de azi, ca se termina 2-2.

Acest subiect este închis.