Pronosticuri Euro 2008

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)
21-Iun-2008, 12:06 Top

Pai eu asta am inteles cine ghiceste echipa care se califica primeste un punct, iar din moment ce am zis ca bate Turcia cu 2 - 1 era evindent ca echipa care se califica mai departe e Turcia. Era culmea sa zic ca bate Trucia si se califica Crouatia.

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.

Olanda - Rusia => 3 - 0

ashrak@subs.ro
bkl.dica10 (119 mesaje) (Utilizator)

Olanda - Rusia 4-1

Cum Doamne sa se califice turcii Smiley?

(Vizitator)

Astia au noroc cu carul, n-am mai vazut asa ceva. Portarul turcilor nu doar ca a fost a 5-a roata la caruta, dar a atins si culmea, a calificat echipa fara a scoate 2 din cele 3 penaltyuri ratate de turci (cu alte cuvinte, mana cereasca). Iar turcii n-au jucat nimic 75 de minute. Ce sa spun, sunt o adevarata echipa, se comporta ca o adevarata echipa, au o mentalitate de o adevarata echipa. Atata forta psihica n-am mai vazut, poate, decat la italieni, la acest turneu final. Interesanta semifinala, sa vedem daca ambitia si mobilizarea (sunt convins) exemplara a turcilor va fi mai puternica decat zidul si organizarea de fier a nemtilor. S-ar putea ca ulciorul sa se sparga peste 3 zile... Apararea e punctul slab al turcilor.

Pai se dau puncte pentru rezultate indicate pe 90 de minute. Pentru varianta "90", pronosticul era 0-0. Daca cineva punea 1-1, lua punct plus ca avea optiunea de a indica echipa castigatoare, care ii putea aduce un bonus. Dar una e sa ghicesti scorul la finalul celor 90 de minute, si alta la finalul executarii loviturilor de departajare. Practic, tu n-ai ghicit rezultatul dupa 90 de minute, deci... nimeni nu ia punct decat daca a indicat scor egal. Nu asa e logic ?

ebo (216 mesaje) (Utilizator)

Astia au noroc cu carul, n-am mai vazut asa ceva. Portarul turcilor nu doar ca a fost a 5-a roata la caruta, dar a atins si culmea, a calificat echipa fara a scoate 2 din cele 3 penaltyuri ratate de turci (cu alte cuvinte, mana cereasca). Iar turcii n-au jucat nimic 75 de minute. Ce sa spun, sunt o adevarata echipa, se comporta ca o adevarata echipa, au o mentalitate de o adevarata echipa. Atata forta psihica n-am mai vazut, poate, decat la italieni, la acest turneu final. Interesanta semifinala, sa vedem daca ambitia si mobilizarea (sunt convins) exemplara a turcilor va fi mai puternica decat zidul si organizarea de fier a nemtilor. S-ar putea ca ulciorul sa se sparga peste 3 zile... Apararea e punctul slab al turcilor.

Pai se dau puncte pentru rezultate indicate pe 90 de minute. Pentru varianta "90", pronosticul era 0-0. Daca cineva punea 1-1, lua punct plus ca avea optiunea de a indica echipa castigatoare, care ii putea aduce un bonus. Dar una e sa ghicesti scorul la finalul celor 90 de minute, si alta la finalul executarii loviturilor de departajare. Practic, tu n-ai ghicit rezultatul dupa 90 de minute, deci... nimeni nu ia punct decat daca a indicat scor egal. Nu asa e logic ?

Noroc cu carul e putin spus pentru Turci. Astia au pile acolo sus, nu gluma. Sunt foarte curios cate matanii or fi facut inainte dar si mai important cate vor face DUPA meci. Smiley

Ca si in cazul tau, n-am mai vazut asa ceva de cand sunt, este al 3-lea meci la rand pe care Turcii il castiga asa (vezi golul din ultimul minut cu Elvetia si cele 3 goluri marcate in 15 minute cu Cehia).

Catalin (147 mesaje) (Utilizator)

da, Allah e mare si iubitor cu cei ce-i cinstesc numele... au vrut sa castige, cred ca ar fi fost in stare sa alerge pana dimineata daca le permitea regulamentul

cipri2006 (60 mesaje) (Utilizator)
21-Iun-2008, 07:06 Top

Olanda - Rusia - 3 - 0

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
21-Iun-2008, 10:06 Top

Pai, Starhawk, daca puneai egal, si ziceai ca bate Turcia, atunci ai fi luat un punct bonus, dupa cum au zis foarte bine Robert si Cris. Nu asa am stabilit? Stai sa-ti caut...

Eu zic ca cei ce merg pe un scor egal dupa 90 de minute sa mai primeasca 1 punct in plus daca ghicesc echipa care se califica, indiferent de scor, indiferent daca vor fi lovituri de departajare.

Eu zic sa nu ne complicam, dam un punct in plus, cum a zis si Cris, la cine ghiceste echipa calificata.

e in regula... asta inseamna ca daca pun scor egal la 90 de minute si anunt corect si echipa calificata primesc:
1 punct - pentru ca a catigat echipa anuntata
3 puncte - pentru victorie, indiferent de scor
si
1 punct - bonus

... si incepem de maine !?
Smiley

Pai nu chiar...
(a) 1 punct - pentru pronostic corect (X)
(b) 3 punte - pentru scor corect
(c) 1 punct - daca se califica echipa respectiva
Deci primele doua raman ca si pana acum (a si b), in plus ar fi punctul (c). Smiley
Si sa incepem de azi, ca se termina 2-2.Smiley

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
21-Iun-2008, 03:06 Top

Olanda - Rusia 4 - 2

21-Iun-2008, 03:06 Top

Olanda - Rusia 4 - 2

daca se termina egal nu primesti punct :pSmileySmileySmiley

ashrak@subs.ro
ebo (216 mesaje) (Utilizator)
21-Iun-2008, 05:06 Top

daca se termina egal nu primesti punct

Ma indoiesc rau de tot ca ar exista vreo posibilitate ca acel meci sa se termine la egalitate.

Pronosticul meu? Scor fluviu, adica goluri cate intra in plasa. :p

Olanda - Rusia 4-0 (pronostic rezervat Smiley )

Xander (71 mesaje) (Utilizator)

Olanda - Rusia 3 - 1

Catalin (147 mesaje) (Utilizator)

Se pare ca azi toata lumea o sa ia macar un punct... sau poate patim ca si ieri !

Olanda - Rusia 2-0

cosmin11 (0 mesaje) (Utilizator)
21-Iun-2008, 06:06 Top

Am revenit si eu cu un pronostic

Olanda-Rusia 1-2

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
21-Iun-2008, 09:06 Top

Olanda - Rusia 2-0................

Acest subiect este închis.