Pronosticuri Euro 2008
Portugalia - Germania 1-2
Daca stiam ca le ai cu pronosticurile Kralizec ma duce-am la loto-prono ([COLOR=DarkRed] pariuri sportive ) sau cum io zice si castigam ceva bani cu ajutoru tau da la's ca la campionatu mondial o sa stiu la cine sa apelez.Apropo cine castiga capionatu' european.:$:
[/color]
Portugalia - Germania 2-2
Se califica Portugalia!
Cum ramane? Pariul la 90 de minute, si mai dam un punct in plus pentru cine ghiceste echipa calificata? Cine a pus, sa zicem 2-1 pentru Portugalia, implicit spune ca se califica Portugalia? Sau?
Cris999, ai pus egal, zi-ne si cine se califica, pls!
putem pune scorul dupa 90 de minute si, chiar daca acesta nu este neaparat un egal, scorul dupa 120 de minute dar cu un mic amendament... cel care ghiceste scorul final dar rateaza rezultatul dupa timpul regulamentar (de la 90) sa fie penalizat cu ... 2 puncte, adica va primi (3+1-2).
cei care vor ghici ambele rezultate, acolo unde este cazul, sa fie 'motivati' per total cu 5 puncte (asa cum ai propus tu: 3+1+1).
daca meciul se termina dupa 90 de minute ramane ca pana acum.
edit: cred ca 5 puncte e cam putin ... sa fie 6 (3+1+2)
Eu zic ca cei ce merg pe un scor egal dupa 90 de minute sa mai primeasca 1 punct in plus daca ghicesc echipa care se califica, indiferent de scor, indiferent daca vor fi lovituri de departajare.
Pai, ca sa fiu in disonanta cu majoritatea cred ca se va califica Germania . Azi merg pe mana celor mai slabi, dupa ce aseara m-am fript cu Arshavin. Si asta chiar daca nemtii au primit, deja, o lectie in grupe, cand le era lumea mai draga.
Catalin: e greu sa prinzi scorul si la 90 si la 120; probabil n-o sa se intample in urmatoarele 7 meciuri. Eu zic sa nu ne complicam, dam un punct in plus, cum a zis si Cris, la cine ghiceste echipa calificata. Dupa ce raman patru echipe, eventual sa dam un bonus de xx (nu stiu cate puncte) pentru cel care ghiceste castigatoarea. Puteam incepe din seara asta dar nu cred ca mai e timp sa raspunda toti.
e in regula... asta inseamna ca daca pun scor egal la 90 de minute si anunt corect si echipa calificata primesc:
1 punct - pentru ca a catigat echipa anuntata
3 puncte - pentru victorie, indiferent de scor
si
1 punct - bonus
... si incepem de maine !?
1 punct - pentru ca a catigat echipa anuntata
3 puncte - pentru victorie, indiferent de scor
si
1 punct - bonus
... si incepem de maine !?

Pai nu chiar...
(a) 1 punct - pentru pronostic corect (X)
(b) 3 punte - pentru scor corect
(c) 1 punct - daca se califica echipa respectiva
Deci primele doua raman ca si pana acum (a si b), in plus ar fi punctul (c).

Si sa incepem de azi, ca se termina 2-2.

am inteles, e clar, sper sa nu omori prea tare xcell-ul... atunci de azi sa fie.
edit: chestia cu xcell-ul a vrut sa fie o gluma, e adevarat nu prea reusita. sincer e un lucru deosebit cea ce faci si cred ca toata lumea apreciaza efortul depus de tine.
2-0 Germania. Pronosticul meu s-a dus .
Acest subiect este închis.