PIRATII DIN CARAIBE - COTA SUBS.RO

(Vizitator)
26-Mai-2007, 09:05 Top

Sondaj:
In cat timp credeti ca una din cele mai asteptate subtitrari facute de subs.ro Team va fi furata de reprezentantii cu ecuson ai site-ului titrari.ro ?

Poll-ul se inchide in momentul in care faptul s-a implinit, asa cum sta scris in codul bunelor lor maniere. Smiley

(Vizitator)
26-Mai-2007, 10:05 Top

Cu regret va anuntam ca poll-ul se inchide la ora 22:02:47 cand userul fantoma "andrei-tiesto" urca subtitrarea pe titrari.ro. Asadar, conform asteptarilor, subtitrarea a fost furata la nici o ora de la postarea ei pe subs.ro. Bineinteles ca numele echipei care a lucrat la realizarea ei a fost sters. Le dorim sa se bucure de versiunea beta si asteptam sa apara subtitrarea lor plagiata si sa o stearga pe aceasta, ca sa nu le umple baza de date inutil. Succes, baieti, ati demonstrat o data in plus cine sunteti ! Smiley

P.S. Pentru cine nu crede asta, pun la dispozitie un screenshot cu primele 4 descarcari la aceasta subtitrare, pentru a nu crede lumea ca am vedenii. PM cu incredere.

(Vizitator)
27-Mai-2007, 12:05 Top

Si saga continua. O a doua incercare de upload s-a terminat cu succes ca urmare a lansarii reusite de pe cosmodromul "Furam-tot-titrari.ro". Nu s-au consemnat incidente, gicuprasleacelmic reusind, intr-un final, la orele 00:25:33 un al doilea upload acceptat de conducerea amintitului site ca fiind valid, de aceasta data. O singura remarca as mai dori sa fac vis-a-vis de acest episod: cred ca subtitrarea era insotita de ceva, in genul unei imagini in format JPEG, simplu de manevrat si de accesat. Poate ar trebui atasata in arhiva, s-ar putea ca tocmai la aterizare sa nu se deschida parasuta si operatiunea sa se transforme intr-un fiasco tocmai cand totul parea sa mearga din ce in ce mai bine. Si totusi, ar fi pacat pentru munca fantastica depusa ore in sir de echipa ce s-a spetit sa faca un banal upload la exact... acele cateva ore pe care toata lumea de pe acest site era convinsa ca vor exista.
VA URMA. (in functie de programul lansarilor viitoare, pe care cosmodromul l-a pus deja la dispozitia noastra, ca altfel n-am fi stiut nici noi vreodata si s-ar fi musamalizat totul).

P.S. Cum si aceasta a doua varianta a disparut (probabil e o modalitate noua de a imparti ceva pe ascuns, o pui , apoi o scoti si asa mai departe) din nou pun la dispozitie acelui 1 care a crezut ca niciodata aceasta subtitrare nu va ajunge pe titrari.ro si a votat conform acestui gand sincer, venit din sufletu-i neprihanit, un screenshot cu dovada. PM me, cu incredere ! Smiley

gambler (27 mesaje) (Utilizator)
27-Mai-2007, 03:05 Top

cris, nu titrari.ro a furat subtitrarea, ci un utilizator de-al siteului. jignesti multi oameni degeaba, doar o observatie.

DanyBoss (0 mesaje) (Utilizator)
27-Mai-2007, 04:05 Top

O campanie interesanta Smiley

Nu cred ca va fi subtitrarea de la POTC 3 facuta de subs.ro Team pe Titrari.ro pentru ca din cate am inteles o face veveritza_bc

Tot este pusa pe site de diferiti useri, dar care apoi este stearsa, subtitrarea vostra.

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
27-Mai-2007, 09:05 Top

mai nu stiu de pirati dar daca dai pagina la ei eu vad 20 sau 25 de titrari puse de unu jeez, de care nici ca se ating.
Concluzia o tragi tu.
Sau mai cauti pe forum si vezi cine e jeez.

(Vizitator)
27-Mai-2007, 09:05 Top

Da, mi se par extrem de interesante ultimele 2 pareri... poate tocmai de aceea in poll s-a pus, la alternative, inclusiv varianta plagiatului, pentru ca toata lumea stie ca in orgoliul lor frustrat, traducatorii de pe titrari nu pot suporta o astfel de umilinta.

Ideea cu userii ce urca si, apoi, promptii moderatori de acolo intervin si sterg e praf in ochi. E nevoie ca subtitrarea sa existe acolo pana vin ei cu subul lor inspirat din al nostru, dupa care a noastra subtitrare poate fi lejer stearsa. Deci stati linistiti, e o situatie de provizorat. Un individ cu zero la nick vorbea ca ne temem de concurenta lor... Ce sa mai zic... Smiley

Va rog sa nu mai votati, poll-ul s-a inchis la prima strigare, subtitrarea fiind urcata, iata, a treia oara. Si totul s-a petrecut in acelasi mod, prin intermediul unui alt user "fidel" care tocmai si-a deschios cont pe site-ul lor, indragostit de astfel de actiuni kamikaze.

Anatem, ma asteptam sa ramai la fel de impartial, dar de data asta ai cam inclinat balanta intr-o parte. Stii si tu bine ca nu sunt simpli useri fideli titrari.ro care fac asta. Sau... poate ca asta e adevarata problema, stii mai multe decat stie un moderator de pe site-ul lor ?Smiley
Cat priveste luarea de cuvant a lui Danyboss, nici nu stiu cum s-o privesc. In calitate de simplu nou user pe acest forum, sau de moderator pe softpedia. Oricum, daca stii ca lucreaza veverita_bc la subtitrare, inseamna ca esti destul de informat. Eu stiam doar neoficial asta.

WebMan (551 mesaje) (Utilizator)
27-Mai-2007, 01:05 Top

DanyBoss, oare nu ești TU ăla care a pus pe UNUL să-ți dea TOT ce se pune nou aici, ca să poți uploada pe SoftPedia ???

Mai ales că nu le controlezi, și ultima oară când ți-am atras atenția în mod "indirect", ai "corectat" scăparea și mi-ai șters comentariul la subul ăla...

Dacă respecți munca noastră de aici, te rog, ca data viitoare să se "elimine" asemenea scăpări ...

WebMan (551 mesaje) (Utilizator)
27-Mai-2007, 02:05 Top

Și de aseară, de pe C-ZONE , altul la fel de rapid în a traduce:


642
01:11:40,200 --> 01:11:47,160
Traducătorii renegatu si cata
643
01:11:48,200 --> 01:11:55,160
Sincronizarea parțială:
italianu&zorro
644
01:12:56,680 --> 01:13:00,320
PIRAȚII DIN CARAIBE - LA CAPĂTUL LUMII.


:o

sabian (166 mesaje) (Utilizator)
27-Mai-2007, 02:05 Top

Și de aseară, de pe C-ZONE , altul la fel de rapid în a traduce:


642
01:11:40,200 --> 01:11:47,160
Traducătorii renegatu si cata
643
01:11:48,200 --> 01:11:55,160
Sincronizarea parțială:
italianu&zorro
644
01:12:56,680 --> 01:13:00,320
PIRAȚII DIN CARAIBE - LA CAPĂTUL LUMII.


:o


Ce gaozari retardati! Smiley

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
27-Mai-2007, 04:05 Top

DannyBoss stiu ca mi-a cerut mie voie sa puna la ei si i-am spus ca-s de acord doar daca pastreaza toate datele care sunt aici (nu ma refer la poza ci la datele echipei)

gambler (27 mesaje) (Utilizator)
27-Mai-2007, 04:05 Top

si tu ai dreptate cris, nu am acces la ip-uri si alte asemenea ca sa-mi dau seama care cum fura. dar cand spui 'titrari.ro' incluzi si multi alti oameni in afara de unul dau doi membri ai staffului.

nu cred ca adio67, nenea_hartia etc. fura subtitrari de pe subs. tot ce cer e sa nu generalizezi in acuzatii ca sa nu lezezi persoane serioase care nu sunt implicate in disputa dintre cele doua siteuri dar care pot avea de suferit de pe urma ei.

nota 10 pentru semnatura si comentariu lui sabian

(Vizitator)
27-Mai-2007, 05:05 Top

Dupa cum e o vorba, "dai in mine, dai in fabrici si uzine", la fel refuz sa cred ca titrari.ro sunt "fabricile si uzinele". Titrari.ro inseamna interesele catorva persoane, pe care toata lumea le cunoaste (si interesele, si persoanele). Departe de adio67, nenea_hartia etc. ganduri atat de josnice. Niciodata nu m-am gandit la titrari.ro ca la ceva ce nu este, anume ca la un tot unitar in care in loc de picioare sa gandeasca capul. Tirari.ro inseamna cei cativa care fura, pe de o parte, si cei care nu doresc sa fie implicati si pe care ii respect pentru aceasta neasociere accidentala datorata unui context nefericit de evenimente (asta pe de alta parte). Adica cei putini dar influenti, si cei multi dar indiferenti. Asadar, cum vocea care se aude se uita mai repede decat cea care tace, nu cred ca e greu de inteles la cine m-am referit spunand "titrari.ro".

Apropo, s-a ajuns la a patra incercare esuata de pastrare a subtitrarii pe site. Pe mine ma induioseaza ingrijorarea moderatorilor titrari.ro si impartialitatea lor fata de propriii useri cand e vorba de stergerea acestei subtitrari, dar acum vine si intrebarea cheie: ar putea sa stearga, cu aceeasi "sinceritate" si lasare de inima, toate subtitrarile urcate de userul jeez si alte "fantome" (eventual chiar cu aceeasi promptitudine) ? Si nu doar atat, sa se dovedeasca perseverenti si sa nu mai permita uploadul lor decat daca acesta se produce prin postarea de catre autor insusi ?

WebMan (551 mesaje) (Utilizator)
27-Mai-2007, 08:05 Top

DannyBoss stiu ca mi-a cerut mie voie sa puna la ei


Tocmai, într-o subtitrare UPLOADATĂ de el, în loc de autor scria m*ie subs.ro ...

Atunci ????

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
27-Mai-2007, 09:05 Top

DannyBoss stiu ca mi-a cerut mie voie sa puna la ei


Tocmai, într-o subtitrare UPLOADATĂ de el, în loc de autor scria m*ie subs.ro ...

Atunci ????

Eu asta nu am dat voie Smiley

Acest subiect este închis.