Masaj pentru moderatorii de pe subs.ro
Voi spuneti ca am eu ceva cu voi, cand de fapt se pare ca voi aveti ceva cu mine si cu veverita.
Nu e posibil ca pana acum ceva vreme la traducerea de la TMNT (Teenage Mutant Ninja Turtles) traducatorul sa fie trecut corect si acum dintr-o data
alin022 & veverita_bc sa devina John Doe.
Aici nu mai e vorba de un user n00b care nu stie ce are de facut, e mana unui moderator.
Daca din intamplare a mai ramas vreunul pe aici cu bin simt, il rog sa modifice.
Am inteles ca s-a intamplat acest lucru, datorita faptului ca si acolo faceti la fel. Rezolvati-va problemele, apoi veniti la noi sa cereti, cand voi veti respectat autorii (sunt zeci de traduceri ale noastre fara autor si aici nu ma refer la numele echipei, deoarece asa ar fi sute), echipa si scapati de jeez(ii) care ii aveti sub aripa.
Atunci voi sunteti curati si puteti veni la noi cu pretentii, nu pe un ton arogant asa cum a facut-o veverita.
Nu crezi iti dau discutia sa vezi.
E treaba voastra cum discutati si ce discutati voi in particular.
Aici e vorba de o traducere a mea si vreau sa fiu respectat ca si traducator.
Sincer nu stiu despre ce traduceri spui tu ca ar fi fara autor acolo, nu e treaba mea si chiar nici nu ma uit.
Daca era sa vorbesc si in numele lui veverita iti mai scriam cateva care nu au autor, dar asta e treaba lui... nu ma intereseaza decat daca sunt implicat la traducerea respectiva.
alin, tu vei fi rezolvat. Sa ajung pe o conexiune mai stabila, decat cea pe laptop si se rezolva.
Atunci Asteapta, nu mai spama pt veverita.
Sau du-te dincolo si vezi cat John Doe sunt, sau sa citez "necunoscut", sau mai bine, deloc.
Deci asteapta. Aici de abia se deschid pag la forum.
Merci AMC.
Webman, cine a zis ca era vorba de tine? Eu ma refeream la moderatori.
cam copilaroasa atitudine: daca ala imi da in cap, fac si eu la fel. demonstrati ca voi nu va coborati la nivelul unor asemenea meschinarii si dati ban cui nu respecta regulile.
altfel nu o sa se ajunga niciodata la o rezolvare aproximativa a conflictului astuia si utilizatorul e singurul care pierde - si atunci pentru ce mai exista siteurile astea doua?
cam copilaroasa atitudine: daca ala imi da in cap, fac si eu la fel. demonstrati ca voi nu va coborati la nivelul unor asemenea meschinarii si dati ban cui nu respecta regulile.
altfel nu o sa se ajunga niciodata la o rezolvare aproximativa a conflictului astuia si utilizatorul e singurul care pierde - si atunci pentru ce mai exista siteurile astea doua?
Am incercat asta. Nu ai cu cine. Sub userii care pun, vezi jeez e un moderator de acolo. Si cu asta...cred ca am cam spus tot ce era de spus.