Masaj pentru moderatorii de pe subs.ro

Zanda_Escu (8 mesaje) (Utilizator)
19-Aug-2007, 10:08 Top

Am si eu o problema. Avand in vedere ca suntem pe subs.ro, unde se respecta intotdeauana traducatorii, poate vreti sa va uitati un pic si la subtitrarea de la The 4400, sezonul 4, ep. 9, Daddy's Little Girl. Subtitrarea e a mea, luata de pe titrari.ro si pusa aici. Nu am absolut nimic impotriva, mi se pare chiar normal. Dar, cand la finalul subtitrarii aflu ca "Traducerea realizata de: Makaveli (Vlad_bengu@yahoo.com)", parca incep sa ma supar. Nu a avut nici macar decenta sa incerce sa schimbe ceva, e cuvant cu cuvant subtitrarea mea. Va rog sa modificati sau sa o stergeti, cum preferati. Multumesc.

Makaveli, macar incearca niste subtilitate data viitoare, ca nu am niciun dubiu ca o sa existe si o data viitoare...

I can resist anything but temptation.
19-Aug-2007, 11:08 Top

M-am uitat si la subtitrarea pentru episodul 8, No Exit, pe care Makaveli sustine ca tot el a facut-o. E subtitrarea urcata de Ankutza pe titrari.ro

(Vizitator)

Daca astfel de cazuri nu sunt semnalate moderatorilor, sunt ferm convins ca ele se vor repeta. Cu exceptia serialelor (unde ma gandesc ca exista acel minim de decenta la uploaderi de a pastra numele autorului real in interiorul ei pentru simplul motiv ca acelasi autor apare pe toate site-urile unde sunt urcate respectivele subtitrari), orice subtitrare urcata pe acest site o verific la rubrica autor, tocmai pentru ca exista unele site-uri fantoma (gen regie-live sau altele mai marunte) unde acest drept de autor este fantoma zilei de pe urma a unora. Voi opera modificarea la rubrica autor, iar tot ce pot face e ca daca gestul se repeta din partea uploaderului unul din colegii mei ce are acces la panoul administrator al site-ului sa-l baneze pe respectivul.

Pe aceasta cale ii transmit userului Dorin, daca mai face sincronizari sa faca bine sa treaca si numele autorilor in subtitrare, iar daca mai face uploaduri inutile (adica subtitrari care exista deja pe site) sa se astepte la altfel de masuri. Daca vrei sa ajuti cu adevarat, il respecti pe cel care a facut subtitrarea, nu dai de munca si altora ca sa-ti verifice corectitudinea.

Multumesc, cris.

sabian (166 mesaje) (Utilizator)

"zanduka"(Vlad_bengu@yahoo.com)
"
Si-a lasat prostovanul adresa si tu inca nu ti-ai rugat prietenii sa-i ureze pe mail sau pe YM? Smiley
Sa-i aranjam un flood? Smiley

sabian, mi-a trecut prin cap, recunosc Smiley Dar cand omul are atata tupeu incat isi lasa si adresa de e-mail in subtitrarea pe care tocmai a furat-o, nu poti decat sa-l respecti si sa-l lasi in pace... Smiley

gabip (23 mesaje) (Utilizator)
20-Aug-2007, 02:08 Top

"The 4400" se pare ca e cel mai incitant (sau excitant?) serial pentru doritorii de glorie. Fie ca fura, fie ca se inspira, fie ca traduc... cum pot... Sa fie la ei acolo. Glorie si orgasme multiple Smiley
Zandule, daca mai ai intentii nobile cu serialul asta, iti recomand nervi de fier si multe pastile anti-nesimtire.. Sa te tina vreo luna, ca mai sunt 4 episoade Smiley

20-Aug-2007, 10:08 Top

Gabi, de cand caut pastilele alea anti-nesimtire... Deloc nu se gasesc in comert Smiley Oricum, acum ca s-a facut dreptate, poate mai traduc si saptamana asta. Daca nu se dovedesc altii mai rapizi. Poate chiar dl. Vlad/Makaveli Smiley

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
20-Aug-2007, 11:08 Top

Gabi, de cand caut pastilele alea anti-nesimtire... Deloc nu se gasesc in comert Smiley Oricum, acum ca s-a facut dreptate, poate mai traduc si saptamana asta. Daca nu se dovedesc altii mai rapizi. Poate chiar dl. Vlad/Makaveli Smiley

Daca gasesti aici sa-mi dai un PM cu id-ul userului.

SHAKTI (1,093 mesaje) (Administrator)
21-Aug-2007, 05:08 Top

I-am mutat lui Makaveli topicul de la cafenea. Se pare ca nu intelege domnule, de ce i s-au sters sub. la 4400. Doreste sa-i explice cineva ?Smiley

lost in translation
gabip (23 mesaje) (Utilizator)
21-Aug-2007, 06:08 Top

Poate Zanduka, cand ajunge acasa Smiley
La cat de inocent e, pariez pe varianta: "le-am gasit pe DC... daca eu le-am urcat pe site, inseamna ca numele meu trebuie sa fie scris, nu?"

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
21-Aug-2007, 06:08 Top

Din greseli se invata. Poate, daca a gresit, va invata ceva.