Liga I-a Burger 2006-2008

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)
16-Mar-2008, 10:03 Top

Hai sa facem un pool,in care viitor indepartat credeti ca un arbitru din Romania va da totusi un penalty contra Stelei?Smiley

io, da pana atunci mai aveti ce astepta :pSmiley

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
bkl.dica10 (119 mesaje) (Utilizator)
16-Mar-2008, 11:03 Top

Hai sa facem un pool,in care viitor indepartat credeti ca un arbitru din Romania va da totusi un penalty contra Stelei?Smiley

O sa dea dar la 3-0 pentru Steaua in minutul 94. Smiley

Va ofticati toti ca Steaua o sa ia campionatul. Urmatorul pas sa distrugem feroviarii de sub pod. Ialomitenii i-am ingenucheat deja. Smiley

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)

Pe mine ma enerveaza cand Augusstus Constantin nu vede penalty si trebuie sa i-l arate tusierul, cand anuleaza goluri fara motiv, cand inchide ochii la infractiuile comise in fata lui.
sincer e penibil, cum sunt 90 % din arbitri romani.

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)

Pe mine ma enerveaza cand Augusstus Constantin nu vede penalty si trebuie sa i-l arate tusierul, cand anuleaza goluri fara motiv, cand inchide ochii la infractiuile comise in fata lui.
sincer e penibil, cum sunt 90 % din arbitri romani.

care 99% din arbitri romani

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
Costin Lucian (131 mesaje) (Utilizator)

O sa dea dar la 3-0 pentru Steaua in minutul 94. Smiley

Va ofticati toti ca Steaua o sa ia campionatul. Urmatorul pas sa distrugem feroviarii de sub pod. Ialomitenii i-am ingenucheat deja. Smiley

prefer sa cred ca nu esti suporter.nu e vb de oftica e vorba ca steaua nu poate castiga fara arbitri

sorin1 (132 mesaje) (Utilizator)
17-Mar-2008, 01:03 Top

forzza STEAUA uitativa si in curtea celorlalte echipe si vb dupa acea de albitraj primele 6 echipe din campionat au fost ajutate de albitraj cu o singura exceptie urziceniul asa ca nu mai comentati albitrajul pt ca fiecare echipa a fost ajutata dar se uita se vad doar greselile de albitraj la steaua asa ca incheiere huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu campionatului romanesc ca e dat draculuiSmiley FORZZA STEAUA pana la moarte

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
17-Mar-2008, 07:03 Top

De asta merg lucrurile foarte bine in tara asta... prin furt si aranjamente. Continuati asa, o sa ajungem foarte sus si o sa ne fie bine tuturor!

17-Mar-2008, 07:03 Top

prefer sa cred ca nu esti suporter.nu e vb de oftica e vorba ca steaua nu poate castiga fara arbitri

Da tu cu cine tii frate, cu rapidistii sau cu dinamovistii? Sau cu cine? Daca vrei sa vorbim serios de cand a inceput returul arbitrajele la Steaua, Dinamo si Rapid au fost praf. Pentru Dinamo a facut circ arbitru si la Mioveni si la Bistrita. Pentru Rapid a fost circ si la Galati si la Craiova. Iar pentru Steaua a fost circ cu Clujul si cu Urziceni. In toate astea 6 meciuri a fost o viciere clara de rezultat in favoarea "granzilor". Asa ca ciocu mic. Exemple sunt cu duiumul pentru toate astea 6 meciuri. Daca vrei ti le desenez.

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
17-Mar-2008, 08:03 Top

Da tu cu cine tii frate, cu rapidistii sau cu dinamovistii? Sau cu cine? Daca vrei sa vorbim serios de cand a inceput returul arbitrajele la Steaua, Dinamo si Rapid au fost praf. Pentru Dinamo a facut circ arbitru si la Mioveni si la Bistrita. Pentru Rapid a fost circ si la Galati si la Craiova. Iar pentru Steaua a fost circ cu Clujul si cu Urziceni. In toate astea 6 meciuri a fost o viciere clara de rezultat in favoarea "granzilor". Asa ca ciocu mic. Exemple sunt cu duiumul pentru toate astea 6 meciuri. Daca vrei ti le desenez.

Fara atacuri la persoana! Contrati-va in idei!Smiley

18-Mar-2008, 12:03 Top

ciocu mic sa-i spui cui vrei tu domnule becali,dar nu mie.Tin cu Dinamo si am recunoscut ca si ei fac blaturi,dar sa nu dai cate 2 penalty-uri contra stelei meci de meci si sa validezi goluri ca ala cu Urziceni...si nu e vb de retur,e vb de tot.Chestia e ca tu nu ai inteles ceea ce am vrut eu sa spun,si anume ,cu toate ca sunt suporter dinamovist nu suport cand Dinamo e avantajata,nu mai zic Steaua sau Rapid,pt ca sincer imi doresc sa se dea o sansa si celor de la Cluj sau Timisoara sa arate ce pot,pt ca au echipe frumoase si merita,asta am vrut sa zic.Dar na.....asta e ghencea,acolo e alt iz in atmosfera....

18-Mar-2008, 05:03 Top

nu mai acuza steaua uitate in campionatul trecut ce a facut dinamo cu mana albitrilor, si atunci sa mai vb asa ca nu are nici un rost sa mai vb de albitri si de avantajari de echipe ca toate umbla cu sacosele si care da mai mult ia ou din vitrina ca nu ii pot zice cupa pt ca mi-e scarba de campionatul romanesc si taranimea din fotbalul romanesc

(Vizitator)
18-Mar-2008, 10:03 Top

"toate umbla cu sacosele" .
Din cate stiu, singura clar dovedita e Steaua. Cand generalizezi, incearca sa si gasesti argumente ancorate in realitate si nu in vorbe. Despre restul echipelor (cred ca toate din liga 1) s-a vorbit ca ar fi primit stimulente de la adversari, ca ar fi circulat sacose prin vestiare; nu cred ca a scapat una de o astfel de acuzatie. Insa singura care a facut asa ceva si a vazut o tara intreaga, mai putin cretinii de procurori ai DNA, a fost Steaua, al carei patron alerga ca ciobanul dupa oi dupa Gloria Bistrita, sa se milogeasca, cu o straita (tot sacosa e) de bani dupa el. In orice caz, cred ca va urma o mare presiune pe arbitrii care vor arbitra Steaua de acum inainte, insa atata timp cat Federatia vrea ca Steaua sa ia primul loc si nu dicteaza decat suspendari de 1-2 etape pentru greseli flagrante, lucrurile sunt evidente. (normal, trimiti un arbitru de care n-a auzit nimeni, cu cateva meciuri arbitrate, la un derby, greseste in favoarea Stelei, ii dai o suspendare de 2-3 etape, Becali ii hraneste familia coruptului cat timp sta pe tusa, iar apoi zici ca saracul n-avea experienta si trimiti unul ca Corpodean sa arbitreze un meci cu o echipa slaba, unde punctele sunt sigur luate). Cred inca in faptul ca daca toata lumea striga hotul si il arata cu degetul, nu toata lumea e nebuna. Asta poate doar in gandirea paranoica a oierului si a celor care gandesc ca el. Le recomand sa se inscrie in partidul lui de 2 bani, nu de alta, dar ar fi bine sa se convinga de verdictul acestei tari cu ocazia apropiatelor alegeri, sa-si dea seama cat de penibili pot fi.

18-Mar-2008, 04:03 Top

nul suport pe becali daca ar fi dupa mine l-as impusca ca pe ceausescu eu iubesc steaua echipa si atat dar ca suporter e normal sa zic ca doar nu numai steaua e avantajata si dinamo,rapid,cfr...

18-Mar-2008, 04:03 Top

nu mai acuza steaua uitate in campionatul trecut ce a facut dinamo cu mana albitrilor, si atunci sa mai vb asa ca nu are nici un rost sa mai vb de albitri si de avantajari de echipe ca toate umbla cu sacosele si care da mai mult ia ou din vitrina ca nu ii pot zice cupa pt ca mi-e scarba de campionatul romanesc si taranimea din fotbalul romanesc

Anul trecut dragule i-a spulberat pe toti pe teren inclusiv pe steaua,nu e vb de anul trecut,e vorba de alti ani.Cand iei campionatul ca anul trecut sa bati pe toti si sa nu primesti nici macar un penalty nu cred ca e blat.Am zis ca toti fac blaturi dar nu ca steaua,asa ca asta e.

19-Mar-2008, 01:03 Top

Anul trecut dragule i-a spulberat pe toti pe teren inclusiv pe steaua,nu e vb de anul trecut,e vorba de alti ani.Cand iei campionatul ca anul trecut sa bati pe toti si sa nu primesti nici macar un penalty nu cred ca e blat.Am zis ca toti fac blaturi dar nu ca steaua,asa ca asta e.

Mie mi-a placut cum i-a spulberat pe Lazio. Nu le-a dat nici-o sansa. Si uite ca Steaua care nu castiga nici un meci fara arbitru in ultimii trei ani a jucat semifinala de UEFA si de doua ori in grupele Champions League (competitie pe care a si castigat-o daca tot vorbesti de trecut).

P.S.: Faza cu nici un penalty a fost cea mai inteligenta manevra a lui Borcea. Tie nu ti se pare dubios ca o echipa sa nu primeasca un penalty tot sezonul (mai ales echipa din capitala). Pai iti spun eu de ce nu a primit, pentru ca Borcea le spunea la arbitri: "Bai baieti, ma avantajati tot meciul, mai dau si eu un gol din offside, chestii d-astea, dar nu dati penalty, iar eu la sfarsit tip ca n-am avut un penalty tot sezonul".

Parerea mea e ca ar trebui sa incheiem discutia despre arbitraje si blaturi, pentru ca in fotbalul romanesc au fost, sunt si vor fi. Campionatul il castiga cine apasa mai multe "butoane", singura problema e ca la CFR par a se fi tocit "butoanele". Ca le-au tot apasat in tur. Acum pare sa functioneze ale lui Becali. Dar aveti rabdare ca peste cateva luni il vad iar pe Borcea razand pe la TV dupa ce va trece si el la apasat.

Acest subiect este închis.