Liga 1 Burger - sezonul 2008-2009
pai la 1-0 nu trebuie sa ataci?
In prima repriza au fost 0, iar in a doua pana la marcarea unui gol norocos, nu au aratat mare lucru.
Si Moti, taranu, se facea ca da cu cotu...adica intentie...
In fine, daca asa se prezinta Dinamo in cupe, sa nu fie surprinsa ca va fi eliminata din primul tur, deoarece acolo chiar se va arbitra.

Si cand e vorba de dinamo nu ai ce spune mai mult decat ca e dinamo.

E Dinamo (si bine ai facut ca ai mutat discutia, asa era normal) dar de data asta nu poti spune nimic de arbitraj, daca si Mititelu nu s-a plans de el. N-am spus ca Dinamo a fost nu stiu ce super echipa, pur si simplu au meritat mai mult victoria tinand cont de modul in care s-a desfasurat partida (in 9 oameni si tot au rezistat). Slava Domnului, Craiova a avut sanse de gol.
Aia de la Dinamo daca nu au cate un scandal sau nu se cearta intre ei nu sunt sanatori.
Vedm maine daca sunt sau nu sunt exclusi din Cupa UEFA
Voie buna. In limita stocului disponibil.
Au bulan frate ce sa faci.. dinamo tot timpu a fost asa .. nu convinge nimic da face punce .. si in uefa/cl(turu' 3 bineinteles ca mai mult nu se poate) nici nu mai vorbim .. eh asta e .. oricum nu castiga va asigur eu
si aaa da .. Otopeni 1 pct nu 0
Vedm maine daca sunt sau nu sunt exclusi din Cupa UEFA
Nu cred, si sincer nu mi se pare normal adica intrun fel da .. dar totusi daca chiar nu a platit dinamo nimic si nu are nicio treaba cu suporterii aia clar nu .. puteau fi stelisti imbracati in alb rosu sau asa... p amenda MARE zic eu ca ar fi de ajuns....
Hai ca deja devenimi paranoici daca zicem ca aia u fost suporteri stelisti.

Voie buna. In limita stocului disponibil.
si daca intr-o buna zi o sa aflii in timp ce iti citesti ziarul dimineata si iti bei cafeaua,pe la 90 de ani asa,ca toate astea au fost premeditate si mai ales relatarile jurnalistilor exagerate si s-a vrut raul bietilor romani? O sa zici ca sunt dobitoc,idiot,sau cum vrei tu,dar cred ca se exagereaza mereu cu fazele astea.Au fost incidente ce e adevarat,dar unde nu sunt?Oare despre suporterii echipei Barcelona ce se va spune,in afara faptului ca nu e frumos si nu face cinste fotbalului?????Suntem tigani in Europa si hoti in intreaga lume pentru ca asa ne place noua sa ne consideram prin presa.Eu unul nu ma simt,cu siguranta niciun user de pe site nu se simte.Hai sa mai gandim si pozitiv despre romani,si nu doar sa ne uitam la stirile de la ora 5.Multumesc si scuze daca nu am dreptate,e doar o parere,dar eu unul cred ca sunt si multe inventate.
Dar imaginile cand au venit olandezii si au furat un steag si au scos batele ai vazut?Asta inainte de a da ce au facut dinamovistii.
Imaginile nu,dar ordinea schimba totul,pentru ca daca olandezii au fost cei care au provocat.....atunci nu e de mirare ca se bat..si daca am vazut eu bine si prin presa mondiala,cam toti ii cearta pe olandezi ca nu au avut organizare mai buna....plus ca ei au inceput....dar ma rog,nici ai nostrii nu sunt usa de biserica,numai ca vreau sa specific asta,ca olandezii au facut ce au facut,de acolo a luat amploare.Dar presa s-a multumit sa spuna ca suntem tigani....b;leah
Acest subiect este închis.