Liga 1 Burger - sezonul 2008-2009
Rezultate etapa I:
FC Brasov - Unirea Urziceni 1-0
U. Craiova - Poli Iasi 2-0
FC Arges - FC Timisoara 1-1
Gloria Buzau - Farul Constanta 0-1
Rapid - Gloria Bistrita 3-0
Gaz Metan - Otelul Galati 2-2
CS Otopeni - CFR Cluj 0-4
Pandurii Tg. Jiu - Dinamo 1-1
FC Vaslui - Steaua 1-0
Inceput in forta pentru doua dintre contracandidatele la castigarea campionatului, Rapid si CFR, si nu atat de in forta (de fapt exact invers) pentru Dinamo sau Steaua.
CFR Cluj 0 = 0 Poli Iasi...jalnic...totusi...teren propriu...adversar facil...te chinui sa obtii o remiza...ce ocazie a avut iasiul spre final...grav cand ma gandesc ca in "Gruia" vin "granzii" : Chelsea si Roma ... poate chiar si Bordeaux...aici se vede adevarata valoare

Punem pariu ca Andone nu prinde prima etapa de Champions League antrenor la Cluj?
Prin targ se vorbeste ca toti sau saturat de el si acum il vor pe italianul ala, cum naiba ii spune, care a antrenat pe Palermo parca.
Prin targ se vorbeste ca toti sau saturat de el si acum il vor pe italianul ala, cum naiba ii spune, care a antrenat pe Palermo parca.
E oficial!Andone a fost demis!Probabilul inlocuitor Javier Irureta [ultima data demis de la Real Zaragoza dupa o serie dezastroasa de meciuri fara victorie] ...

Nu are rost sa punem pariu a sa e la noi cand nu merge echipa zboara antrenorul.
Voie buna. In limita stocului disponibil.
Momentan doar eu mai pot face maxim de puncte etapa asta ......... , n-am facut nici macar o singura data 4 puncte pana acum
.
Nici nu-mi vine sa cred cum cele mai grele meciuri mi-au iesit deja (Farul si Dinamo victorioase in fata Gloriei Bistrita si Universitatii Craiova, sorry AMC).
Acum sincer, au muncit mult pentru victorie si eu spun ca o merita. La finalul partidei au ratat mult mai multe ocazii decat Craiova. Acum eu sunt Stelist la origini asa ca nu ma poti acuza ca tin cu una sau alta, dar Dinamo chiar a meritat victoria de data asta. Craiova a avut si ghinion.
Acest subiect este închis.